Etter å ha brukt store deler av påsken på spinningsykkelen håper Ranheim-kaptein Mads Reginiussen å bli klar til å spille helgens kamp mot Haugesund, han blir derimot ikke klar til onsdagens kamp mot Sandefjord.
  • Kampen mellom Sandefjord og Ranheim ser du onsdag fra 18.30 med Eurosport Player og på Eurosport Norge!
– Jeg har fått bort nesten alt av hevelse, og smerten begynner å forsvinne. Det er blitt en del sykling, og jeg prøvde å løpe litt mandag. Det funker bra, og jeg har fått rørt ballen litt også, sier Reginiussen til Adressa.no.
Eliteserien
Store skadeproblemer for Bodø/Glimt i sliteseier: – Vi mister det litt
10/04/2022 KLOKKEN 17:59
I slutten av mars sa Ranheim-kapteinen til Eurosport.no at han trodde lenddbåndet i ankelen hadde røket etter et kraftig overtråkk på trening.
– Jeg klarer ikke trå skikkelig nedpå med foten nå. Først må jeg få vekk hevelsen og så begynne å gå normalt, sa han til Eurosport.no.
  • Kampen mellom Sandefjord og Ranheim ser du onsdag fra 18.30 med og på Eurosport Norge!
Det var ventet at 30-åringen kom til å være borte i opp til seks uker, nå har det kommet gode nyheter til Trøndelag.
– Mads er en maskin. Han er gal. Han har svært høy smerteterskel, og er gjennomtrent. Der andre som river av et leddbånd kan oppleve at det hovner opp, og at det tar tid før mobiliteten og styrken er tilbake, går det mye fortere når man er så gjennomtrent som Mads, sier trener Maalen til avisen.
Ranheim ligger for øyeblikket på en 14.-plass på tabellen i Eliteserien med en kamp mindre spilt. Etter en strålende debut mot Stabæk med en 4-1-seier, fikk de det langt tøffere da de reiste til Tromsø og tapte 0-4. Onsdag er det Sandefjord som står for tur.
Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 KLOKKEN 18:21
OBOS-ligaen
– Det er fryktelig vanskelig å si hva som skjer videre
20/10/2021 KLOKKEN 11:51