Ranheim har sikret seg signaturen til Ivar Sollie Rønning. Det melder klubben på sine hjemmesider.
25-åringen forlot HamKam etter sesongen, og klar for tre år hos denne sesongens store Eliteserie-overraskelse.
OBOS-ligaen
– Det er fryktelig vanskelig å si hva som skjer videre
15 TIMER SIDEN
Adresseavisen omtalte saken først onsdag formiddag. Senere samme dag bekreftet klubben nyheten.
– Det er en signering på ekte Ranheimsk vis: en trønder fra Levanger, som kommer fra spill i 2. divisjon og OBOS med Ham-Kam. Han er en høyreist spiller som er flink til å dukke opp i boksen og score mål, sier trener Svein Maalen til klubbens hjemmeside.
Sollie Rønning gleder seg over å ha signert for trønderne.
– Nå er jeg ekstremt fornøyd med å ta steget opp til Eliteserien og Ranheim. Måten Ranheim har utviklet spillere på de siste årene er veldig motiverende, og jeg skal jobbe knallhardt for å ta nye steg sammen med laget.
Spissen har notert seg for 10 scoringer på 24 kamper for laget fra Hamar denne sesongen.
Tidligere i november fortalte Ranheim-leder Frank Lidahl at annerledesklubben planlegger endringer inn mot neste år. Klubben ønsker å profesjonalisere virksomheten og legge bedre til rette for spillerne sine.
– Noe av det viktigste vi gjør er å fasilitere en bedre hverdag for utøverne. Det handler om tilrettelegging av ressurser for å hjelpe dem å utvikle seg, men også for å optimalisere hverdagen deres. Hvis vi til neste år strekker oss mot en uke hvor de tre av dagene kan være fotballspillere fra klokken 12, så er det en forbedring. Og at det koster litt mer i lønn er bare naturlig, sa Lidahl til Eurosport.no.
– Vi må ta noen steg. Vi må heve lønningene litt. Vi må kanskje trene flere timer på dagtid, men fortsatt være oss selv.
Se hele reportasjen her:
Eliteserien
Kalt «Judas» da han vraket RBK – i kveld ble han VIF-helt på Lerkendal
17/10/2021 PÅ 18:53
Eliteserien
Nådeløs Fagermo da Sandefjord banket VIF: – Hårreisende det vi ser
12/09/2021 PÅ 18:00