Klubben bekrefter på sin hjemmeside at Erik Tønne har forlenget sin kontrakt frem til 2021. Dette på tross av at hans nåværende kontrakt ikke gikk ut før i 2019.
Tønne har vært en av flere svært toneangivende spillere i eventyrlaget som ligger på fjerdeplass i Eliteserien etter 20 runder. Venstrevingen har notert seg for seks scoringer og tre målgivende pasninger denne sesongen.
Kvalifisering Eliteserien
Ordknapp om skadesituasjonen timer før skjebnekampen
14/12/2021 KLOKKEN 18:57
– Først og fremst velger jeg å forlenge fordi jeg føler at klubben er i positiv utvikling. Vi har bevist gjennom prestasjonene hittil i år at vi hører hjemme på dette nivået, og at vi kan utvikle oss videre til å være en klubb som preger fotballen på øverste nivå her i Norge, sier Erik Tønne til Ranheimfotball.no.
Ved siden av å spille fotball selv, skal 27-åringen også jobbe med marked i klubben. På den måten får han to deltidsjobber i Ranheim som totalt blir en heltidsstilling. Dermed blir han å finne på Ranheim-banen hele dagen.
– Vi får en spiller som også vil være tilstede utenom treningstid, dette er steg klubben tar for å utvikle seg videre med å profesjonalisere hverdagen til spillerne, sier daglig leder Frank Lidahl.
For bare to dager siden annonserte klubben at de også har sikret seg forvarsspiller Daniel Kvande, som både har en 75 prosent stilling hos Heimdal Eiendomsmegling, samtidig som han studerer på kveldstid.
Søndag reiser Ranheim til Bergen for å møte Brann på bortebane. Da stiller trolig både Tønne og Kvande fra start.
Se denne ukens Eliteserie-podcast her!
Eliteserien
Glimt-spilleren tatt på senga av Knutsens idé: – En spennende tanke
05/12/2021 KLOKKEN 09:55
Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 KLOKKEN 18:21