Serieleder Brann har fått en kjempestart på sesongen og står uten tap på sine syv første kamper.
Søndag ble Sandefjord slått 1-0 på Komplett Arena etter scoring av superinnbytter Peter Orry Larsen.
Eliteserien
Sen utligning reddet sjansesløsende Tromsø
19/06/2022 KLOKKEN 18:02
Bergenserne har skaffet seg en luke på fem poeng ned til Rosenborg, og mye av æren for det får Branns defensive arbeid.
Bakerst står østerrikeren Samuel Sahin-Radlinger, en leiesoldat fra Hannover, som rødtrøyene nå har bestemt seg for å forsøke å forsøke å beholde.
Artikkelen fortsetter under

Se Orry Larsen avgjøre kampen for Brann

Sisteskansen er i utgangspunktet på lån ut 2018-sesongen, men Brann har sikret seg en opsjon i utlånsavtalen som kan gjøre Radlinger til Brann-spiller på permanent basis.
Ifølge Bergens Tidende vil det koste klubben rundt fire millioner kroner, en sum sportssjef Rune Soltvedt mener kan forhandles.
– Den er høy, for å være oss. Men det kan gå an å forhandle på slike opsjoner, også. Det er ikke låst, så om spilleren selv og klubbene ønsker å få til noe, er det kanskje mulig, sa Soltvedt til avisen fredag.
At Brann nå ser på mulighetene for å sikre seg Radlinger utover 2018-sesongen, synes Eurosports fotballekspert Thomas Myhre er en god ide.
– Jeg synes han har vært meget god. Han er en del av årsaken til at Brann har sluppet inn så lite mål som de har gjort. Det fungerer meget bra mellom backfireren og ham, roser Myhre.
– Han er en trygghet med ballen i beina, og det passer veldig godt for Brann, fortsetter han.
Bakover har Brann bare sluppet inn to mål, et av dem et svært uheldig selvmål av Bismar Acosta, når nesten en fjerdedel av sesongen er gjennomført. Bergenserne er også et av lagene som slipper til færrest avslutninger imot.
– Man skal ikke undervurdere det at han er et resultat av at de har hatt så få sjanser imot. Samhandlingen mellom de fem bakerste har fungert meget bra, og det har gjort at han har fått færre avslutninger å jobbe med, sier Myhre, som er klar på at en Radlinger i Brann de neste årene gir grunn for å være svært positive i byen mellom de syv fjell.
– Det blir spennende å se om han blir værende permanent i Bergen, sier han.
Søndag tar Radlinger og Brann imot et annet høytsvevende Eliteserie-lag når Tromsø kommer på besøk. Oppgjøret ser du direkte på Eurosport Player og Eurosport Norge kl. 20!
Eliteserien
Trømsø forlenget med Helstrup
17/06/2022 KLOKKEN 12:29
Eliteserien
Glimt berget poeng på overtid mot erkerivalen
16/05/2022 KLOKKEN 18:01