Populære sporter
All sport
Vis alt

Peker ut denne spilleren som Jradi-erstatter

Jacob Sundblom Nygaard

Oppdatert 11/08/2018 klokken 21:45 GMT+2

Bjørn Petter Ingebretsen er ikke bekymret over at Bassel Jradi forsvinner fra klubben, og mener han har erstatteren klar i egne rekker.

Kristoffer Tokstad

Foto: Scanpix

Etter å ha blitt enig med Hajduk Split om de personlige betingelsene tidlig i sommer har Bassel Jradi ventet en stund på at klubbene skulle bli enige om en overgangssum. Torsdag ble overgangen formalisert, slik at Jradi ikke lenger er Strømsgodset-spiller.
Trener Bjørn Petter Ingebretsen avviser at de kommer til å bevege seg ut i overgangsmarkedet for å finne en stedfortreder.
Erstatteren har de allerede klar i egne rekker, mener han.

– Kommer som en virvelvind

Kristoffer Tokstad kun vært involvert i seks seriekamper hittil i sesongen. Nå mener Ingebretsen at det er hans tid til å skinne.
– Vi har vært klar over ståa rundt Jradi lenge og har en stor og bred stall. Jeg mener vi har flere gode alternativer som kan gå inn på kanten, for eksempel Kristoffer Tokstad, sier Ingebretsen til Eurosport.no.
Han mener kantspilleren har vist veldig lovende takter på treningsfeltet den siste tiden, og forteller at han har enorm tro på den tidligere Sarpsborg 08-spilleren.
– Jeg regner meg at han skal komme som en virvelvind. Bokstavelig talt, sier Bjørn Petter Ingebretsen.

Passer spillestilen

Skader og sykdom har satt ham ut av spill i store deler av sesongen.
– Han ønsker å bidra mer i den andre halvdelen av sesongen. Han kommer til å bli veldig viktig for oss ut sesongen, sier Godset-treneren.
Ingebretsen mener Tokstad er en spiller som passer hans måte å spille på helt perfekt.
– Måten vi spilte på tidligere sto ikke godt i stil med ham. Han hadde en tendens til å bli feilvendt på kanten, men nå skal han få muligheten til å jobbe rettvendt. De siste ukene har han gjort store fremsteg, og den siste uka har han vært solid.
Søndag reiser drammenserne til Skien for å møte Odd. Det tror Godset-treneren kan bli underholdende.
– Disse oppgjørene blir veldig ofte jevne. Dette er to lag som vil ha ball og som ønsker å spille, sier han.
Har du sett denne?
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame