– Nå begynner virkelig Strømsgodset å få et salgsobjekt, sier Eurosports ekspertkommentator Christian Gauseth.
Salgsobjektet heter Marcus Pedersen og står etter fem runder i Eliteseiren med syv mål. Tre av disse kom i søndagens kamp mot Odd.
SE ALLE KAMPENE FR ELITESERIEN MED EUROSPORT PLAYER!
Eliteserien
Brennhet Lehne Olsen: Dette har ikke LSK klart siden 2006 og Rösler
18/09/2021 PÅ 17:57
Først stanget hedmarkingen hjemmelaget i føringen etter en retur fra Odd-keeper Sondre Rossbach i det 62. minutt. Ti minutter senere styrte han ballen inn i nettet etter en elegant assist fra Tokmac Nguen.
I løpet av 14 minutter rakk Pedersen både å ringe i kirkeklokkene og gjøre graven klar før han satte spikeren i kista til Odd etter at han fant veien til nettmaskene for tredje gang i kampen i det 76. minutt. (Se alle målene nederst i saken!)
– Han vil jo ut og skal ut til sommeren. Dette har han planlagt og det er jo ingen bedre måte å få det til på enn å bøtte inn mål, sier Gauseth.
Strømsgodset-trener Tor Ole Skullerud sier seg godt fornøyd med kampen til tross for at det lugget for hjemmelaget i den første omgangen. Han hadde følgende å si om søndagens målmaskin:
– Han er stabil nå og scorer mål både på trening og i kamp. Han er en spiller som, når han kommer i gang, scorer han mye mål. Nå må vi sørge for å holde han skadefri og frisk fremover. Han er jo ikke bare en målscorer, men også et fast oppspillspunkt som tar mye plass, sier Skullerud til Eurosport etter kampen.
Strømsgodset er oppe på en femteplass i Eliteserien med sine åtte poeng og klarte dermed å reise seg etter et brutalt 3-1-tap borte mot Tromsø tidligere denne uka.
– Vi kommer fra Tromsø med tre kamper på en uke. Kanskje er det med på å gjøre at det lugger i første omgang, sier Skullerud.

Se Pedersens hat trick her

Eliteserien
Brutal nedtur etter ledelse: – Kan ikke annet enn å føle litt med Brann
21/08/2021 PÅ 19:52
Eliteserien
Bakenga-erstatter med hat-trick mot Haugesund
15/08/2021 PÅ 18:11