Det ble poengdeling på Aspmyra i kampen mellom Bodø/Glimt - Odd. Ulrik Saltnes fortalte til Eurosport etter kampen at han ikke var helt fornøyd med dommeren.
– Det er en jevn og tett kamp, der vi dominerer litt så det er synd i ettertid at vi ikke klarer å omsette til tre poeng. Så synes jeg dommeren lar kampen gli litt ut og gjør den vanskelig å bryte ned, sier Saltnes til Eurosport.no.
UEFA Europa Conference League
Hissig Mourinho kranglet etter ny Glimt-bragd: – Ekstrem vinnerskalle
04/11/2021 PÅ 23:08
– Du er i dialog med han flere ganger. Hva tenker du om det?
– Han sier ting til meg som hvis jeg hadde sagt det til han så hadde jeg blitt utvist. Jeg spør hvorfor jeg laget frispart og så svarer han med å si: hold kjeft og du er en heslig spiller, du er ekkel og ha deg vekk.
– Jeg spør i ettertid om det er lov å snakke slik til spillere og da sier han; da har du ikke hørt noe som helst, gå bort. Jeg synes det vitner om litt dårlig myndighet fra hans side, at det kanskje ikke er tilfeldig at kampen glir litt ut, sier Glimt-spilleren.
Se intervjuet med Ulrik Saltnes her (saken fortsetter under videoen):

– Det er løgn

Da dommer Kai Erik Steen ble spurt om dette etter kampen svarte han at det ikke var sant.
– Det er løgn, så det har jeg ikke noen flere kommentarer til, sier Steen.
– Er det løgn?
– Ja, jeg har aldri kalt han ekkel, sier dommeren.
– Hva sa du til han?
– Det synes jeg kan bli mellom oss ute på fotballbanen, men jeg har aldri kalt han ekkel.
Han forteller videre at det generellt sett var en god dialog med spillerne ute på banen og at det ikke var noe verre enn andre fotballkamper.
– Jeg opplever det som en helt normal fotballkamp. Det hender titt og ofte at man kan ha en dialog både høyt og lavt med enkeltspillere der det blir sagt ting, men det er ting som er innenfor rammene å si. Jeg har aldri kalt en spiller ekkel. Jeg kalte han usympatisk, fordi at jeg mente at han prøvde å lure meg i forhold til en situasjon i første omgang som han fikk gult kort i. Jeg sa til han: jeg har sett den situasjonen og jeg ser at du gir han en dytt. Først oppi ansiktet hans og så dytter du han over ende. Så nå er du bare usympatisk. Det var det jeg sa, sier Steen.
Odd og Bodø/Glimt fikk med seg ett poeng hver i mandagskampen. Neste kamp for Bodø/Glimt er mot Tromsø lørdag 25. august kl. 18.00. Du kan se kampen på Eurosport Player og Eurosport Norge.

Se høydepunktene fra Bodø/Glimt - Odd: Frisparkperle sikret Odd-poeng

UEFA Europa Conference League
Glimt rystet Mourinho og Roma igjen – utlignet på dramatisk vis
04/11/2021 PÅ 21:54
Eliteserien
Klarer ikke forklare hva som skjedde: – Våknet og tenkte «er det virkelig sant?»
31/10/2021 PÅ 14:37