Populære sporter
All sport
Vis alt

Ovenstad bekrefter lukrative tilbud fra utenlandske klubber

Oppdatert 22/08/2018 klokken 11:10 GMT+2

Martin Rønning Ovenstad har gode økonomiske tilbud fra asiatiske klubber, men ønsker helst å fortsetter karrieren i Skandinavia - og aller helst i Norge.

Martin Rønning Ovenstad

Foto: Scanpix

  • Supersøndag: Se Rosenborg - Strømsgodset klokken 18.00 på Eurosport Player og MAX
OSLO/DRAMMEN (Eurosport.no): – Jeg har fortsatt is i magen. Jeg trener fortsatt med Strømsgodset for å holde meg i form. Så får vi se hva som skjer.
– I Norge kan jeg skrive under for en klubb frem til 10. september. Jeg har jo cirka 20 dager på meg, så jeg stresser ikke. Plutselig dukker det opp noe, sier Martin Rønning Ovenstad til Eurosport.no.
Den 24 år gamle midtbanespilleren er fortsatt på klubbjakt etter å ha blitt løst fra kontrakten med Sturm Graz i sommer. Fortsatt trener han med Strømsgodset på Marienlyst og er takknemlig for at gamleklubben gir ham muligheten til å vedlikeholde formen.

Røper lukrative tilbud fra utenlandske klubber

Ovenstad legger ikke skjul på at en retur til Godset er noe han ønsker. For etter oppholde i Østerrike vil han helst hjem. Derfor vil han heller ikke utelukke spill for Mjøndalen.
– Jeg trives her og er herfra. Det er her jeg har familie og venner. Jeg liker å spille fotball i området. Jeg vil alltid spille på et så høyt nivå som mulig. Der jeg får muligheten til å utvikle meg best mulig og det nivået jeg mestrer. I Norge er det Eliteserien. Det er ikke noen tvil, sier Rønningen Ovenstad.
  • Supersøndag: Lad opp til Eliteserien og følg hele runden: Se Fotball Direkte søndag fra klokken 17.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge
24-åringen har også tilbud fra Danmark, men er i tenkeboksen på om dette er aktuelt. Også klubber utenfor Europa har lagt lukrative tilbud på bordet, men det er ikke aktuelt for drammenseren.
– Det er noen tilbud med litt mer økonomi inne i bildet, men jeg er «bare» 24 år fortsatt slik at jeg ønsker å spille fotball litt til.
– Det er to tilbud fra Danmark. Så er det noen tilbud fra land hvor det er litt mer penger inne bildet, men hvor utviklingen kanskje ikke er den beste. Penger veier for, men alt annet veier imot. Jeg kommer ikke til å takke ja til det. Det er ett i India og ett i Kasakhstan. Men det er ikke de landene jeg har mest lyst til å flytte til nå.
  • Supersøndag: Se Rosenborg - Strømsgodset klokken 18.00 på Eurosport Player og MAX
Se hele intervjuet med midtbanespillerne. Saken fortsetter under videoen:

Forklarer hvorfor han takket nei til Eliteserie-klubber

Godset-trener Bjørn Petter Ingebrigtsen vil ikke utelukke en overgang, men er klar på at det ikke er tatt noen avgjørelse ennå.
– Ikke annet enn at han løp litt mer i dag enn det han har gjort i det siste, men det er ikke tatt noen avgjørelser der ennå, sier BP til Eurosport.no, og smiler.
Før overgangsvinduet stengte var klubber som Sandefjord og Sarpsborg 08 på banen med tilbud til 24-åringen. Men han valgte å takke nei.
– Jeg følte at det ikke var det riktig akkurat nå. Sarpsborg 08 har mange spillere og er et godt lag som jeg har stor respekt for. De gjør det veldig bra der nede, men de har mange spillere og har en historie på å hente mange spillere i hvert overgangsvindu. Jeg ville ikke bli en av mange. Det var derfor jeg tenkte at det var greit å takke nei der, sier Ovenstad.
– Er det noe du angrer på i dag?
– Jeg har lært meg at du ikke kommer videre med å angre på ting i livet. Jeg får se fremover.
  • Supersøndag: Se Rosenborg - Strømsgodset klokken 18.00 på Eurosport Player og MAX
Sett denne?
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame