Jakob Orlov er på klubbjakt etter at kontrakten med Brann gikk ut. Spissen tok seg en liten ferie etter sesongslutt, men kjenner at det kribler i beina igjen og er i full gang med å se på muligheter for å få seg en ny klubb.
31-åringen kunne tenke seg en retur til Sverige, men er også åpen for et nytt eventyr utenlands. Hvis det passer familien.
Eliteserien
Aune (20) er fansens nye håp: Holder liv i Brann med praktraid
11/09/2021 PÅ 17:52
– Det avhenger litt på hva som dukker opp. Jeg har ikke hørt særlig mye siden det er min agent som styrer med dette, sier Orlov til Fotbollskanalen.
Men selv om han per dags dato er klubbløs og arbeidsledig angrer ikke spissen på at han forlot Brann.
– Det føltes rett å forlate Brann etter fire år. Jeg kjenner meg klar for en ny utfordring, sier 31-åringen.
Saken fortsetter under videoen:

Innbytter Jakob Orlov punkterer for Brann

Spissen trivdes godt i Bergen og angrer ikke på at han tok turen til Brann i 2014-sesongen, selv om det endte med nedrykk for rødtrøyene.
– Jeg har lært mye og utviklet meg selv som menneske og spiller. Det var en bra tid i Norge. Jeg fikk hele tiden godt med spilletid, noe som føltes bra. Derimot var jeg skadet i noen uker mot slutten av forrige sesong, men jeg kom tilbake og spilte de to siste kampene, forteller Orlov til Fotbollskanalen.
Spissen har tidligere spilt for Gefle IF før han kom til Brann, og ble utlånt til Hammarby sesongen bergenserne spilte i OBOS-ligaen.
Eliteserien
FKH-profilens klare dom: – Drita dårlig!
28/08/2021 PÅ 11:58
Eliteserien
Brutal nedtur etter ledelse: – Kan ikke annet enn å føle litt med Brann
21/08/2021 PÅ 19:52