Populære sporter
All sport
Vis alt

Ordknapp om Molde-bud

Stian Thelen

Oppdatert 02/01/2019 klokken 22:01 GMT+1

Kongsvingers Fredrik Sjølstad kan ende opp i Molde istedenfor Viking.

Sjølstad

Foto: Scanpix

Fredrik Sjølstad (24) blir ikke Viking-spiller. Siddisene har lenge vært interessert i spilleren, men nå kan Molde stikke av med Kongsvinger-spillerens signatur.
Ifølge Stavanger Aftenblad skal Viking ha fått avvist budene sine på spilleren og nå kan han ende opp i Molde som skal ha kommet med et høyere bud. Spilleren selv er ordknapp om budet fra Molde.
– Jeg har ikke lyst til å gi noen kommentar nå, sier Sjølstad til Eurosport.no.
Daglig leder i Kongsvinger, Espen Nystuen, har ikke besvart Eurosport.nos henvendelse onsdag, men i slutten av november sa han at spilleren hadde gjort seg bemerket utenfor landegrensene.
– Fredrik er veldig attraktiv for mange klubber. Rundt ham er det faktisk interesse fra både inn- og utland. Viking er ikke de eneste, sa Nystuen til Eurosport.no.
Viking-trener Bjarne Berntsen vil nå rette fokuset over mot andre spillere og vil ikke kaste seg inn i en budkrig med Molde.
– Med de økonomiske ressursene Molde råder over sammenlignet med Viking, er ikke det noen vits. Vi må være realistiske. Det er ikke aktuelt å tømme kassen for å hente Fredrik Sjølstad. Da får vi heller finne andre spillere, forteller Berntsen til Stavanger Aftenblad.
Sjølstad hadde en fin sesong for Kongsvinger i 2018, og la ikke skjul på at han selv mener han er klar for et høyere nivå enn OBOS-ligaen da Eurosport.no pratet med ham i slutten av november.
– Nå spiller jeg i OBOS-ligaen så det frister å spille på et høyere nivå, sier han, og legger til at hvis de hadde kommet med et tilbud ville han vurdert det sterkt.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame