Fredrik Sjølstad (24) blir ikke Viking-spiller. Siddisene har lenge vært interessert i spilleren, men nå kan Molde stikke av med Kongsvinger-spillerens signatur.
Ifølge Stavanger Aftenblad skal Viking ha fått avvist budene sine på spilleren og nå kan han ende opp i Molde som skal ha kommet med et høyere bud. Spilleren selv er ordknapp om budet fra Molde.
Eliteserien
Frisparkperle sendte Godset opp på trygg grunn: – Har øvd på dette
22/09/2019 PÅ 18:04
– Jeg har ikke lyst til å gi noen kommentar nå, sier Sjølstad til Eurosport.no.
Daglig leder i Kongsvinger, Espen Nystuen, har ikke besvart Eurosport.nos henvendelse onsdag, men i slutten av november sa han at spilleren hadde gjort seg bemerket utenfor landegrensene.
– Fredrik er veldig attraktiv for mange klubber. Rundt ham er det faktisk interesse fra både inn- og utland. Viking er ikke de eneste, sa Nystuen til Eurosport.no.
Viking-trener Bjarne Berntsen vil nå rette fokuset over mot andre spillere og vil ikke kaste seg inn i en budkrig med Molde.
– Med de økonomiske ressursene Molde råder over sammenlignet med Viking, er ikke det noen vits. Vi må være realistiske. Det er ikke aktuelt å tømme kassen for å hente Fredrik Sjølstad. Da får vi heller finne andre spillere, forteller Berntsen til Stavanger Aftenblad.
Sjølstad hadde en fin sesong for Kongsvinger i 2018, og la ikke skjul på at han selv mener han er klar for et høyere nivå enn OBOS-ligaen da Eurosport.no pratet med ham i slutten av november.
– Nå spiller jeg i OBOS-ligaen så det frister å spille på et høyere nivå, sier han, og legger til at hvis de hadde kommet med et tilbud ville han vurdert det sterkt.
Eliteserien
Svensk toppscorer bekrefter bud fra Mjøndalen
10/08/2019 PÅ 12:15
Eliteserien
FKH-stjerne røk trolig akillesen: – Jeg kommer sterkere tilbake
15/06/2019 PÅ 17:12