• Se Eurosports Deadline Day-sending på Eurosport.no og Eurosport Norge onsdag fra kl. 20!
Starts keeper Håkon Opdal er høyaktuell for en overgang til Brann. Det melder BA tirsdag. Keeperen har landet i Bergen for å fullføre overgangen.
Keeperen skal ifølge BT signere på en avtale som gjelder fra 1. januar 2019. Da har avtalen med nåværende førstekeeper Samuel Sahin-Radlinger gått ut. 36-åringen er tiltenkt en rolle som andrekeeper for klubben ifølge BA.
Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 PÅ 18:21
– Vi får se hva som skjer. Vi kan snakkes senere, sier Opdal til BT.
Opdal pådro seg en skade under oppvarmingen til kampen mot Vålerenga i april og var ikke tilbake før kampen mot Stabæk i begynnelsen av juni. Start måtte derfor ut på markedet å hente inn tyske Jonas Deumeland som har stått i mål siden han kom til klubben.
36-åringen har etter returen måtte nøye seg med en plass på benken for Kjetil Rekdals Start, som kjemper om å overleve i Eliteserien.
  • Eliteserien søndag: Se Brann - Sarpsborg 08 klokken 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge
Sett intervjuet med Ruben Yttergård Jenssen? Saken fortsetter under videoen:
Dermed tyder mye på at han vender hjem til klubben han vant seriegull med i 2007 og cupgull i 2004. Totalt har han spilt 236 kamper for rødtrøyene. Kun åtte spillere har flere kamper for klubben enn ham.
Opdal forlot klubben etter 2011-sesongen og signerte for den danske klubben SønderjyskE der det ble 13 kamper før han året etter meldte overgang til Start hvor han har spilt den siste tiden.
  • Se Eurosports Deadline Day-sending på Eurosport.no og Eurosport Norge onsdag fra kl. 20!
Sett denne fra Emil i Eliteserien?
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38
Eliteserien
Peker på manglende bredde etter skuffende sesong: – Kalkulert risiko
31/10/2021 PÅ 15:37