• Se Stabæks kamper og alt fra Eliteserien på Eurosport Player: Abonner her!
Stabæk-talentet fikk nylig vite at han var ønsket tilbake på Nadderud av nyansette Henning Berg. En drømmebeskjed for Olsen.
– Jeg har snakket litt med han den siste uken. Han virker veldig positiv og har sett en del av matchene mine, og synes det er noe han vil jobbe med, sier Olsen til Eurosport.no.
Eliteserien
Eksperten slakter laget – treneren er ikke overrasket
21/11/2021 PÅ 12:23
– Det er et bra fotballnavn og en jeg vil jobbe med. Og Stabæk er klubben min. Når jeg får muligheten til å jobbe meg frem der, og starte fra null, er det nesten en sjanse man bare må ta, sier spilleren med G18-landslagskamper.
Denne sesongen har han fått spilletid på utlån i OBOS-ligaen hos HamKam.
(Saken fortsetter under videoen):

– Ikke hver dag man får den telefonen

Tidligere hadde han vært litt i dialog med sportssjef Inge André Olsen om fremtiden, og gleden var derfor stor da sjefen selv ringte.
– Henning ringte meg litt senere og tok fotballpraten. Jeg tenkte det var kjempepositivt at han har sett en del, og virkelig har tro på at jeg er en spiller han kan bruke. Det er ikke hver dag man får telefonen. Da er det bare å kjøre på, smiler Olsen.
– Hvilke forventinger har du til spilletid?
– Man kan aldri love noe, men det er å kjempe om en plass. Han sier han vil ha konkurranse på venstreback. Det skal jeg gi 100 prosent. Om det blir innhopp, fast eller noen fra start vet jeg ikke, men jeg har veldig tro på at jeg skal klare det. Så får vi telle opp senere.
(Sett denne? Saken fortsetter under):

Gjennomførte siste HamKam-trening

Olsen har satt seg et hårete mål å jobbe ut fra.
– Jeg skal spille hver match. Får jeg ikke til det, skal jeg jobbe mot den neste, sier den ambisiøse unggutten offensivt.
Stabæk startet mandag med treninger etter ferien.19-åringen knytter seg til troppen på Nadderud på tirsdag etter at han i dag gjennomførte sin siste HamKam-trening.
– Det er litt vemodig. En fantastisk flott gjeng som jeg har kommet veldig godt inn i. Det hadde ikke vært dumt å være der en halv sesong til, men når det ble som det ble tror jeg at det er det lureste. Jeg tar med meg mye erfaring på banen og venner for livet, sier han.
Renå Olsen fikk Eliteserie-debuten for Stabæk i fjor.
Lagets neste kamp er hjemme mot Sarpsborg 08 5. august. Oppgjøret vises på Eurosport Player.
Eliteserien
Innbytteren sendte Nadderud til himmels og Stabæk opp på kvalikplass
31/10/2021 PÅ 18:59
Eliteserien
Lehne Olsen tilbake med et smell: Sendte Stabæk ned på sisteplass
27/10/2021 PÅ 17:53