– Dere har hørt det, ja, jeg tenkte ikke jeg skulle nevne det. Men vi ble vekket tre ganger i natt. Først var det noen som banket på dørene også av brannalarmen to ganger. Det var litt tøft, men vi er over det nå, sier Elbasan Rashani til Eurosport.
Odd har med andre ord ikke fått den beste nattesøvnen før de møter Molde på bortebane. Men det er ingen unnskyldning og det ikke går veien er beskjeden fra trener Dag-Eilev Fagermo.
– Det har ingenting å si, vi sikkert skylde på det om vi ikke får noen god kamp, men det er bare tull. Vi har forberedt oss veldig bra og har blitt tatt godt imot her i Molde.
Eliteserien
Molde er seriemestere 2022: Slik var eventyr-sesongen
16/10/2022 KLOKKEN 18:55
Odd håper å sette en stopper på den uhyggelige bortestatistikken når de reiser til Romsdalen. Forrige borteseier kom nemlig i Haugesund (2-0) 16. mai i fjor.
– Det med bortebane må ikke bli en tendens, for da blir det en mental greie for spillerne. For å få tilbake den selvtilliten vi også hadde borte, må vi spille på samme måten. Begynner vi med taktikkeri og spiller litt feigere, så kan det ta vekk noe av trykket og selvtilliten i gruppa.
– I år har vi hatt kunstgress i starten, men vi har bare spilt to bortekamper og Vålerenga og Godset er ikke akkurat de letteste bortekampene. Og så slo vi Skarphedin (cupen) på bortebane, uttalte Fagermo til TA da han ble presentert den dystre statistikken, sier Fagermo.
UEFA Europa Conference League
Super-innbytterne roses: – Bringer energi inn i Molde-laget
13/10/2022 KLOKKEN 21:12
UEFA Europa Conference League
Molde svevde høyest og er på skuddhold i gruppa: – Ikke alltid den peneste fotballen
13/10/2022 KLOKKEN 20:51