– Jeg har vært dårlig en stund nå. Den siste uken har jeg vært sengeliggende, sier Broberg til Eurosport.no.
Torsdag var han tilbake på treningsfeltet og gjennomførte en rolig økt sammen med resten av lagkameratene. Den tidligere Örebro-spilleren står med fire scoringer så langt i Eliteserien. Det gjør han til lagets toppscorer, sammen med Elba Rashani.
Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 PÅ 18:21
– Så får vi se hvordan kroppen responderer på økten og hvor mye jeg får trent i morgen, sier han.
Det var Telemarksavisen som omtalte saken først.
Svensken forteller at det føltes helt ålreit underveis i treningsøkten torsdag, men at han ikke kan garantere at han rekker å bli hundre prosent til oppgjøret mot serieleder Brann mandag.
– Jeg vet ikke, det er veldig vanskelig å si. Jeg er håpefull og optimistisk inn mot kampen. Så får vi se hva Dag-Eilev (Fagermo) mener, sier han.
27-åringen erkjenner at det ville vært tøft å måtte stå over oppgjøret.
– Jeg vil spille alle kamper, men nå, etter en litt tyngre periode, vil jeg bidra til å vise at laget er i stand til å slå alle. Vi vet det blir en tøff kamp, men det er en kamp jeg selvsagt veldig gjerne vil spille, sier han.
På spørsmål om hvordan han har tenkt å komme seg gjennom Branns forsvarsmur og møtet med stopperparet Bismar Acosta og Vito Wormgoor, svarer han slik:
– Etter kampen håper jeg snakkisen handler om hvordan vi fikk de til å se tunge ut. At de får en tøff kamp mot oss, ikke omvendt, sier Martin Broberg til Eurosport.no, med et smil om munnen.
Odd ligger på tiendeplass i Eliteserien etter 13 spilte runder. Skiens-klubben har ikke vunnet på sine tre siste kamper.
Sett denne?
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38
Eliteserien
Peker på manglende bredde etter skuffende sesong: – Kalkulert risiko
31/10/2021 PÅ 15:37