Populære sporter
All sport
Vis alt

Odd-keeperen har ikke gitt opp drømmen

Publisert 18/08/2018 klokken 15:23 GMT+2

Sondre Rossbach tror ikke det skal ha noe å si for hans ambisjoner om spill i utlandet, at andrekeeper Viljar Myhra går til Strømsgodset etter sesongen.

Sondre Rossbach

Foto: Scanpix

OSLO/SKIEN (Eurosport.no): – Selv om du har et kjempefint hus er det ikke sikkert at folk kommer på visning når du legger det ut for salg, sier Sondre Rossbach til Eurosport.no.
Det er metaforen Odd-keeperen bruker på hvorfor ikke utenlandsdrømmen er oppfylt. For 22-åringen har tidligere denne sesongen vært tydelig på at han ønsket å prøve seg i utlandet. I mai sa trener Dag-Eilev Fagermo at han synes det var rart om ikke keeperen ble solgt i sommer.
– Det er vanskelig, men målsettingen min er der fortsatt. Toget er ikke gått. Jeg er bare 22 år og har mange gode år igjen, sier Rossbach.
At klubben er åpen på at de ikke vil stille seg i veien for drømmen synes keeperen er bra.
– Odd er en selgende klubb. Kommer det et riktig tilbud selger Odd. Det er bare positivt. Det er gøy å være ønsket.
  • Lad opp til Eliteserien og følg hele runden: Se Fotball Direkte søndag fra klokken 17.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge
Se hele intervjuet med Rossbach. Saken fortsetter under videoen:
Tidligere i sommer sa Fagermo at han var fornøyd med sommervinduet om klubben beholdt andrekeeper Viljar Myhra og fikk inn to spillere. Tidlig i juli ble det klar at Myhra går til Strømsgodset som Bosman-spiller etter sesongen. Uten at Rossbach frykter at det vil få noe å si for hans drøm.
– Det skal ikke ha noe å si. Kommer det riktige budet selger Odd uansett. Det har de i alle fall gjort med andre spillere i andre situasjoner. Vi står med jo nesten med null venstrebacker. Vi solgte både John Kitolano og Thomas Grøgaard, som kanskje ikke var helt etter planen. Det viser at Odd selger om det kommer rett klubb, sier Rossbach.
Før overgangsvinduet forsvant nemlig Kitolano og Grøgaard til henholdsvis Wolverhampton og Brann. Keeperen synes det var trist å miste de to i garderoben og på banen.
– Både Kitolano og Grøgaard er kjempefine gutter som har spilt her i flere år. Det er synd å miste viktige gutter i garderoben, men vi vet at slikt kan skje i fotball. Ting kan skje veldig fort og vi unner de guttene de mulighetene, svarer Rossbach.
Sett den siste episoden av Bernt besøker Reka?
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame