Molde - Odd 0-1
– Det var en utrolig deilig borteseier, men det var bra førsteomgangen ikke varte lenger. Vi hang i tauene på slutten der, sier målscorer Nordkvelle.
Eliteserien
Eriksen startet nedbetalingen: – Leker med motstanderne som om de er unger
07/08/2022 KLOKKEN 17:55
Forrige borteseier til Odd kom mot Haugesund 16. mai i fjor da de vant 2-0. Det er altså snart et år siden telemarkingene klarte det sist.
– Det er ekstremt viktig å få denne seieren her. Nå er vi litt på gang etter en treig start. Spillet vårt sitter bedre og bedre, sier han.
Odd-trener Dag Eilev Fagermo strålte etter seieren.
– Det vi leverer i førsteomgang er årsbeste. Da er vi virkelig gode, og du ser potensiale i gruppen, sier Fagermo til Eurosport.

Straffesituasjon

På en corner i førsteomgang gikk Molde-kaptein Vegard Forren voldsomt i bakken etter en duell med Odds Steffen Hagen.
– Det føles som at han river meg over ende. Han har et bra tak rundt meg og river meg over ende. Da er det straffespark, sa Vegard Forren i pauseintervjuet med Eurosport.
– Du hjelper ikke til i fallet der?
– Nei, jeg prøver bare å komme meg løs fordi jeg har mulighet til å nå ballen. I det jeg kommer utover og har tenkt til å heade ballen så drar han i meg. Det ser kanskje ekstremt ut, men det føles som han har bra tak. Jeg mener det er straffe, men det blir ikke dømt, sier han.

Ble hardt presset

I steden for var det bortelaget Odd som fikk sving på sakene. Spissvikaren Martin Broberg var god igjen, slik han også var mot Sarpsborg 08, og spilte frem Fredrik Nordkvelle foran mål i det 37. minuttet. Midtbanespilleren fikk ballen fra kloss hold og fikk upresset sende Odd i ledelsen.
Blant annet var Erling Braut Håland nære fremme ved flere anledninger.
På overtid reddet Odd-kaptein Steffen Hagen laget sitt på streken på et Molde-frispark. Sondre Rossbach var utspilt i målet, men kan etter kampen redde sin kaptein for at alle poengene ble med tilbake til Skien.
Molde hadde før denne kampen stjålet poeng fra Odd på overtid i tre kamper på rad. Spenningen varte helt inn også i denne kampen, blant annet etter at men scoringen kom altså aldri for Romsdals-laget.
Eliteserien
Dominerte etter kontroversielt rødt kort: – Det er risikoen ved å legge seg i feltet
11/05/2022 KLOKKEN 18:53
Eliteserien
Høydramatisk da LSK klatret til toppen av tabellen: – Det smaker litt ekstra
18/04/2022 KLOKKEN 18:10