Steffen Lie Skålevik er høyaktuell for en overgang til den ferske OBOS-ligaklubben Aalesund, melder Bergens Tidene. Spissen leverte en solid høstsesong på utlån til Start og scoret ti mål på elleve kamper.
Klubben jakter på ny spiss etter at Mos Abdellaoue forlot klubben etter sesongslutt. Aalesund skal ha henvendt seg til Brann i romjulen, men har ikke kommet med et formelt bud.
Eliteserien
Viking-spiller ute resten av året etter mareritt-sesong: – Vært voldsomt tungt
28/09/2022 KLOKKEN 19:21

Vil ikke kommentere

Eurosport.no har ikke lykkes i å komme i kontakt med Branns sportssjef Rune Soltvedt, men til BT ønsker han ikke å kommentere dialogen.
– Jeg har ikke lyst å si noe om dette, sier Soltvedt.
Det har heller ikke hans kollega i Aalesund Bjørn Erik Melland.
– Jeg vil ikke kommentere spillerlogistikk, sier sportssjefen i AaFK til BT.
Saken fortsetter under videoen:

Skålevik sendte Start-fansen til himmels

Slitt med spilletid

Spissen har slitt med spilltid i Brann og fikk kun èn kamp fra start og syv innhopp av Lars Arne Nilsen i 2017-sesongen. Tidligere har ikke Skålevik lagt skjul på at han ønsker å fortsette i Brann, men utelukket heller ikke en permanent overgang til Start da han var på utlån der.
– Begge deler er drømmescenarioer. Det er vanskelig å si. Jeg har ikke tenkt så mye på det. Vi får ta det etter sesongen. Først må vi ha fokus på å få opprykket i boks først. Vi er der nesten og vi må bare vinne neste kamp så er vi der, sa Skålevik til Eurosport.no.
Brann på sin side er på jakt etter en spiss etter at Jakob Orlov forlot klubben.
Eliteserien
VIF-sjefen varsler flere storsigneringer: – Vi søker på øverste hylle
06/08/2022 KLOKKEN 12:14
Eliteserien
Friskmelder nøkkelspillere før hovedkampen
16/06/2022 KLOKKEN 18:08