Brann - Sarpsborg 08 2–0:
Christian Eggen Rismark, Ruben Yttergård Jensen og Daouda Bamba ble alle henvist til benken da Brann tok imot Sarpsborg 08 søndag ettermiddag. Kun backen Thomas Grøgaard fikk debuten fra start.
Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 PÅ 18:21
Hovedtrener Lars Arne Nilsen var tydelig på at det var helt avgjørende for laget å hente inn de nye spillerne, og at treningskvaliteten har vært mye høyere den siste uken.
– Vi har hatt 3-4 posisjoner uten konkurranse og spilt med småskadede spillere. Det er egentlig et under at vi ligger der vi gjør, sa Brann-sjefen til Eurosport.no før kampen.
– De som var her fra før er de som har sørget for at vi ligger i toppen, så vi kan ikke glemme dem, fortsatte han.
Se høydepunktene fra kampen her (saken fortsetter under):

Skålevik takket for tilliten da Brann rettet skuta

Stopperkjempe herjet

Og det var en gammel kjenning som ble kampens store spiller.
Brann var høyenergiske fra start og fikk betalt allerede etter fem minutter. Et langt innkast endte til slutt opp hos Vito Wormgoor. Stopperen vendte på en femøring og curlet ballen i lengste hjørne.
Wormgoor var igjen sentral like etter pause. Nederlenderen stusset videre nok et langt innkast, og inne i boksen var Steffen Lie Skålevik nådeløs da han doblet Brann-ledelsen.
Skålevik hadde muligheten til å signere for Start da Brann hentet Bamba, men valgte å bli. Målscoreren var fornøyd med valget etter kampen.
– Jeg følte det ble feil å forlate denne byen og dette laget i denne situasjonen vi er i nå. Jeg er utrolig glad for det valget jeg tok, sa Skålevik etter at seieren var sikret.

Fikk innhopp

Først etter 68 minutter fikk Bamba og Yttergård Jensen muligheten. Nysigneringene så komfortable ut, og Bamba kunne fort tegnet seg på scoringslisten.
Gilbert Koomson fosset nedover høyresiden, men i stedet for å spille Bamba alene foran mål, gikk lynvingen for avslutning.
Sarpsborg-mannskapet var tydelig slitent etter torsdagens kamp i Kroatia, og oppgjøret ebbet ut i 2-0 takket være en stødig defensiv Brann-oppvisning.
Med seieren slo bergenserne tilbake etter et forsmedelig 0-4-tap mot Molde i forrige serierunde, og beholder tabelltoppen med 41 poeng. Sarpsborg misbrukte muligheten til å for alvor melde seg på i gullkampen.
I neste runde av Eliteserien skal Brann møte Vålerenga, mens Sarpsborg tar imot Kristiansund.
Kampene kan du se på Eurosport Player.
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38
Eliteserien
Peker på manglende bredde etter skuffende sesong: – Kalkulert risiko
31/10/2021 PÅ 15:37