Det skriver klubben på sin hjemmeside torsdag.
Den nye kontrakte gjør at Horneland blir trener for Haugesund ut 2021-sesongen.
Eliteserien
FKH-profilens klare dom: – Drita dårlig!
28/08/2021 PÅ 11:58
– Eirik kjenner FK Haugesund ut og inn. Han kjenner mentaliteten, omgivelsene og historien i gangene på stadion. Dessuten har han en ekstrem vinnermentalitet som han klarer å overføre til omgivelsene, er god i oppfølgingen av spillerne og er svært dyktig på forberedelser inn mot kampene, sier sportssjef Jostein Grindhaug til FKH.no.
Den opprinnelige kontrakten hans gikk ut 2019, men nå blir han med klubben i tre nye sesonger. Også assistenttrener Karl Oskar Emberland har signert en ny treårsavtale.
– Vi har en fantastisk sulten spillergruppe, som er inspirerende å jobbe med hver eneste dag. Vi ønsker sammen å skape gode opplevelser, og være en stolt ambassadør for hele regionen, sier Horneland til FKH.no.
Eurosports ekspertkommentator Christian Gauseth, mener de to trenerne har levert bra.
– Det er to trenere som har plukket opp hansken etter Grindhaugs avskjed og som virkelig har levert varene. Haugesund er nå et stabilt topplag og det gjør de med begrensede ressurer og bekrenset tiltrekningskraft. For FKH sin del så tror jeg dette ikke var noe de trengte å tenke så mye på. Gode prestasjoner på trenersiden belønnes, sier Gauseth.
Haugesund ligger på en fjerdeplass på tabellen med tre kamper igjen, tre poeng under Molde på bronseplass.
Neste kamp er mot Ranheim søndag 4. november kl. 18.00. Kampen kan du se på Eurosport Player.
Sett denne?
Eliteserien
Bakenga-erstatter med hat-trick mot Haugesund
15/08/2021 PÅ 18:11
Eliteserien
Mjøndalen snudde vond trend: Tok sin første seier på nesten to måneder
10/07/2021 PÅ 18:08