• Se Tromsø – Molde på Eurosport Player og Eurosport Norge søndag kl. 18.00. Få tilgang her!
Tre dager etter at Mushaga Bakenga røk akillesen i møtet med Odd har Tromsø og Simo Valakari fått enda mer å tenke på før sesonginnspurten.
Onsdag bekreftet Valakari til iTromsø at både Lasse Nilsen og Runar Espejord mister resten av sesongen med henholdsvis brudd i hånda og lysketrøbbel.
Eliteserien
Kan gå glipp av oppgjøret mot Molde
21/10/2021 PÅ 11:33
Nilsen pådro seg bruddet i 1-2-tapet mot Start 21. oktober, men var optimistisk dagen derpå – selv om han måtte gjennom en operasjon.
– Jeg tror ikke sesongen er over uansett. Jeg skal prøve å bli klar så fort som mulig. Selvfølgelig må de med kompetanse finne ut hva de skal gjøre først, så må jeg kjenne på om det går an. Jeg tror og håper at jeg kan være på banen igjen ganske kjapt, sa Nilsen til Eurosport.no den gang.
Nå viser det seg at bruddet er mer komplisert enn først antatt, men at en operasjon foreløpig ikke er aktuelt.
– Det går ikke går an å spille kamper med den gipsen han trenger, sier Valakari til iTromsø.
Espejord har på sin side vært ute siden slutten av august, og sjefen går langt i å antyde at også spissens sesong er over.
– Det går ikke noe særlig framover med Runar for tiden, sier Valakari.
Med fire tap på de fem siste er «Gutan» seks poeng foran kvalik-plasserte Lillestrøm foran sesongens tre siste kamper. Søndag gjester formsterke Molde Alfheim, en kamp du ser direkte på Eurosport Player og Eurosport Norge kl. 18.00.
Eliteserien
Senket «storebror» med to effektive minutter: – Nå lukter de på edelt metall
29/08/2021 PÅ 17:56
Eliteserien
Fortvilelse for Tromsø da Glimt sikret tabelltopp med sein scoring
29/08/2021 PÅ 17:53