Ludcinio Marengo må legge seg under kniven og operere i neste uke, skriver BA fredag. Vingen har slitt med et vondt kne de siste ukene.
Trolig kan det bety at vingen blir ute en god stund uten at Brann-trener Lars Arne Nilsen vil spekulere i hvor lenge han blir ute.
Eliteserien
Glimt-spilleren tatt på senga av Knutsens idé: – En spennende tanke
05/12/2021 PÅ 09:55
– Vi må se etter inngrepet. Det kommer litt an på hva de finner. Det spørs om vi får ham igjen denne sesongen, han blir i hvert fall ute en stund, sier Nilsen til BA.
Nederlenderen har vært litt ut og inn av laget denne sesongen med tolv starter og fire innhopp. Selv om Marengo har vært en rotasjonsspillet er det en nedslående nyhet for Brann-treneren i gullkampen, som har hatt en trøblete uke på skadefronten. Med Marengo ute blir det mindre dekning på venstresiden.
Mandag ble det klart at venstreback Ruben Kristiansen må gjennom en operasjon etter å ha slitt med en trøblete lyske hele sesongen, mens keeper Samuel Sahin-Radlingers kne ble operert denne uken. Den var vellykket og keeperen er trolig tilbake om et par uker.
– Vi får se nå hvor lang tid opptreningen tar og når han er tilbake. 10 til 14 dager hvis alt går etter planen, sa Nilsen til Eurosport.no torsdag.
I tillegg har kaptein Vito Wormgoor vært syk, men midtstopperen blir klar til mandagens kamp, skriver BA.
Sett denne vanvittige historien?
Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 PÅ 18:21
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38