Sarpsborg 08s spillerjakt fortsetter med full styrke. Torsdag ble det kjent at klubben fikk avslått et bud fra Kristiansunds på Benjamin Stokke.
Klubben har nylig solgt både Krepin Diatta og Sigurd Rosted for gode penger til belgisk fotball. Nå jakter også klubben på Branns midtbanespiller Kasper Skaanes. Bergens Tidende skriver at sarpingene skal ha kommet med et bud på lokalprofilen Kasper Skaanes.
Norgesmesterskapet
Thrilleravslutning da Molde tok seg videre til semifinale
20/03/2022 KLOKKEN 17:59
– Jeg har ingen kommentar, sier sportssjef Thomas Berntsen til BT.
Skaanes har ett år igjen av kontrakten med rødtrøyene og fornyer etter alt å dømme ikke avtalen med klubben. Spillerens agent tror budet fra Sarpsborg 08 blir avslått, men bekrefter at spilleren vil forlate klubben når kontrakten går ut.
– Kasper ønsker å flytte på seg, men lever fint med situasjonen slik den er nå. Han er profesjonell og forholder seg til at han har ett år igjen av kontrakten med Brann. Han kommer til å jobbe steinhardt for Brann i 2018, forteller Stig Lillejord til Bergensavisen.
Det betyr at enda en Brann-profil kan være på vei bort fra klubben. Torsdag ble Piotr Leciejewski formelt klar for den polske Zaglebie Lubin. En avtale som har lagt i kortene siden før jul. Også Fredrik Haugen ser ut til å være på vei bort. Partene er ikke blitt enige om en ny avtale og spillerens nåværende kontrakt går ut til sommeren.
Eurosport.no vet at Haugen helst har lyst å fortsette karrieren i utlandet, men at både Brann og hovedpersonen selv vil at klubben skal sitte igjen med overgangspenger. Dermed skal ikke 25-åringen være fremmed for å fortsette karrieren i en annen Eliteserie-klubb. Start har derfor kastet seg inn i kampen om spillerens signatur.
Kvalifisering Eliteserien
Ordknapp om skadesituasjonen timer før skjebnekampen
14/12/2021 KLOKKEN 18:57
Eliteserien
Glimt-spilleren tatt på senga av Knutsens idé: – En spennende tanke
05/12/2021 KLOKKEN 09:55