– Kristoffer har en kjenning i låret. Det er ikke en strekk, men litt smerter på innsiden av låret, sier fysisk trener i Sarpsborg 08, Halvor Elverhøi til Sarpsborg Arbeiderblad.
Under fredagens trening på Sarpsborg stadion fredag måtte han trene alternativt og det er usikkert om han blir klar til helgens kamp mot Haugesund.
  • Se kampen mellom Sandefjord og Stabæk 18.00 på Eurosport Player. !
Eliteserien
Sen utligning reddet sjansesløsende Tromsø
19/06/2022 KLOKKEN 18:02
– Kristoffer er bankers på laget på søndag hvis han melder seg spilleklar. Det er imidlertid ikke avklart om han blir klar, og vi tar ingen sjanser med ham. Vi starter snart med tre kamper i uka, og da er det veldig viktig for oss at han er med. Vi tar ikke sjansen kan på at han kan bli borte i mange uker, sier trener Geir Bakke til avisen.
23-åringen har hatt en svært god sesongstart sammen med Sarpsborg 08 som nå ligger på andreplass på tabellen med sine syv poeng. I sesongåpningen mot Rosenborg sikret han tre poeng da han satte inn kampens eneste mål.
– Jeg lar meg mer og mer imponere av Kristoffer Zachariassen. Han er overalt. Vinner igjen ballen defensivt, er med å skaper sjanser. Han er en meget god spiller, sa Eurosport-ekspert Kjetil Rekdal etter kampen.
Og la til:
– Han bør vurderes inn på midtbanen til det norske A-landslaget sånn han holder på nå.
Landslagssjef Lars Lagerback innrømmet overfor Eurosport.no i mars at han har 23-åringen i kikkerten.
– Han får vise hva han kan nå i løpet av våren, og er han skikkelig bra vil han være aktuell å ta ut i juni, uttalte Lagerbäck.
Eliteserien
Trømsø forlenget med Helstrup
17/06/2022 KLOKKEN 12:29
Eliteserien
Helland gir ingen garantier: Ordknapp om egen skadesituasjon
21/04/2022 KLOKKEN 11:26