Eirik Valla Dønnem har signert en kontrakt som binder ham til Ranheim ut 2021-sesongen. Det bekrefter klubben på sin hjemmeside fredag.
– Dette er noe jeg har lyst til å være med videre. Det er et veldig spennende prosjekt, trives veldig godt med trenere, støtteapparat og klubben i sin helhet. Det er ingen annen plass jeg har lyst til å være akkurat nå, sier spilleren til klubbens hjemmeside.
Eliteserien
Mjøndalen sterkest i Ælv Clasico: La press på rivalene i nedrykkskampen
20/11/2021 PÅ 18:58
28-åringen kom fra Byåsen i PostNord-ligaen til Ranheim før denne sesongen. Muligheten hos nyopprykkede Ranheim har han tatt til det fulle. Dønnem har startet alle kampene i Eliteserien denne sesongen og ble av Eurosports eksperter trukket frem som en av de beste signeringene i vinter.
– Det er litt morsomt at vi begge to hadde ham. Han har vært helt glimrende. En genial forsterkning. Det viser igjen at det går an å hente fra lavere divisjoner, sa Joacim Jonsson til Christian Gauseth på Eurosports Deadline Day-sending.
Trener Svein Maalen ser frem til å fortsette å utvikle Dønnem til en enda bedre midtbanespiller.
– Eirik har vært det ultimate eksempelet på det å spille på nivå tre og fire i norsk fotball, men likevel ta steget og spille fast i Eliteserien. Dette er noe vi og Eirik vil bygge videre, nå sørger vi for at han får en mer profesjonell hverdag som toppfotballspiller. Dette skjer i tråd med utviklingen som skjer i klubben nå.
  • Supersøndag: Se Vålerenga - Rosenborg klokken 20.00 på Eurosport Player og TVNorge
Sett denne ukens podcast?
Eliteserien
Kan sende Mjøndalen nærmere nedrykk: – Derbyet som betyr mer enn poeng
20/11/2021 PÅ 14:22
Eliteserien
Klokkeklar før sitt siste «Ælv Clasico»: – Høsten kan fortsatt bli brun
19/11/2021 PÅ 20:43