Daniel Kvande stod i utgangspunktet fritt til å snakke med andre klubber etter sesongen, men nå har 23-åringen valgt å skrive under på en ny toårskontrakt med Ranheim.
Det melder klubben selv på sine hjemmesider.
Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 PÅ 18:21
Kvande er, i tillegg til å spille Eliteserie-fotball, ansatt i en 75 prosent stilling hos Heimdal Eiendomsmegling og studerer på kveldstid.
– I Ranheim får jeg spille eliteseriefotball i egen hjemby, sammen med ambisiøse lagkamerater og være i et trivelig klubbmiljø med fantastiske ildsjeler. I tillegg tar nå klubben ytterligere grep for å legge til rette for sportslig utvikling for oss spillere. At jeg fortsatt må kombinere fotballsatsingen med litt jobb og studier ved siden av for å få hjulene til å gå rundt, mener jeg er en suksessfaktor - og ikke en hemsko for sportslig utvikling, sier Kvande.
Nyheten er svært kjærkommen for klubben som mot alle odds ligger på fjerdeplass etter at to tredjedeler av sesongen er ferdigspilt. Tidligere i sommer skrev også spisskjempen Michael Karlsen under på en ny avtale, mens Mads Reginiussen takket nei til et tilbud fra selveste Rosenborg for å bli med videre.
Men sensasjonsklubben har ikke klart å beholde alle sine spillere. Christian Eggen Rismark forsvant til Brann før overgangsvinduet stengte, mens Kristoffer Løkberg spiller for de rødkledde fra og med 2019-sesongen.
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38
Eliteserien
Peker på manglende bredde etter skuffende sesong: – Kalkulert risiko
31/10/2021 PÅ 15:37