– Det har kokt litt i hodet hans. Nå er det heldigvis på rett plass, sier trener Eirik Horneland til Eurosport.no noen timer etter at han hilste på sin nye spiller for første gang.
Franskmannen signerte et utlån fra St. Étienne med seks timer igjen av overgangsvinduet. Avtalen strekker seg ut sesongen. Han skulle i utgangspunktet dukke opp på trening torsdag forrige uke, men så fikk 20-åringen kalde føtter og nektet å sette seg på flyet til Norge.
Eliteserien
Sen utligning reddet sjansesløsende Tromsø
19/06/2022 KLOKKEN 18:02
– Han fikk andre tanker og ble stresset av at det gikk fort den siste dagen av overgangsvinduet, sa Horneland den gang.

Hadde tett dialog

Treneren forklarer at det har vært en noe spesiell prosess å få han til Norge.
– Flyet var i utgangspunktet booket inn til torsdag, og vi fikk ingen forvarsel om at han ikke skulle dukke opp. I ettertid har vi hatt en god dialog med agent, St. Étienne og spilleren selv for å finne en løsning. Nå kom han til Haugesund i dag, og jeg har så vidt fått hilst på ham, sier Horneland.
Midtbanespiller Bruno Leite har skadet seg og kommer til å være ute frem til mai.
– Derfor var det bra timet at Pinheiro kom på plass nå. Vi ser bra rustet ut, og det gir oss flere strenger å spille på.

– Kan spille i fem posisjoner

Og treneren er overbevist om at det er en bra spiller de har sikret seg.
– Vi må være tålmodige med Pinheiro i starten. Men det er en kvalitetsspiller som har stort potensiale. Inn mot sommeren skal vi få veldig mye ut av spilleren, sier Horneland, og utdyper:
– Han kan spille i fem posisjoner slik jeg ser det. Han kan dekke alle midtbaneroller, spille bak spissen, eller på kant, sier Eirik Horneland.
Se sammendrag fra Haugesund - Sarpsborg 08 her!

Enorm Falch-redning nektet Haugesund tre poeng

Eliteserien
Trømsø forlenget med Helstrup
17/06/2022 KLOKKEN 12:29
Eliteserien
Helland gir ingen garantier: Ordknapp om egen skadesituasjon
21/04/2022 KLOKKEN 11:26