Odd-trener Dag-Eilev Fagermo forstod lite av at Molde-spilleren slapp unna uten straff etter det han mener var et «forferdelig slag» mot Fredrik Nordkvelle i kampen mellom Molde og Odd 29. april.
Nordkvelle ble liggende nede etter et hjørnespark mot tampen av oppgjøret. Odd mente altså at det skyldtes et slag fra Gregersen.
Champions League
Champions League-rekken Bodø/Glimt må bryte: – Det er noe som fortsatt sitter i
24/08/2022 KLOKKEN 06:25
Se den omtalte situasjonen her! Artikkelen fortsetter under videoen.
Overfor Rbnett forteller Gregersen sin versjon av saken.
– Jeg har selv sett situasjonen på video i ettertid ganske mange ganger. Espen Ruud holder meg i skjorta og river meg rundt. Så kommer han (Nordkvelle) og header, mens jeg har armen litt ut. Da treffer jeg ham med albuen. Men det var ikke et slag. Jeg slår aldri noen. Jeg kan være en tøff spiller, men aldri i verden om jeg slår noen bevisst, sier Gregersen til lokalavisen.
NFF vurderte situasjonen, men valgte altså å ikke straffe forsvarsspilleren.
– Påtalenemnda har gått gjennom videobilder av hendelsen mellom Gregersen og Nordkvelle. Etter gjennomgangen har de konkludert med at det ikke er grunnlag for å påtale saken til Disiplinærutvalget, skrev seksjonsleder juridisk i NFF, Espen Auberg, i en e-post til Eurosport.no.
Den avgjørelsen falt imidlertid ikke i god jord i Odd-leieren.
– Nå er ikke jeg utdannet advokat, men det er et forferdelig slag. De sier at de skal forsvare spillerne, at det er regelverket, men da gjør de jo ikke det, sa Dag-Eilev Fagermo til Eurosport.no i kjølvannet av hendelsen.
Eliteserien
Eriksen startet nedbetalingen: – Leker med motstanderne som om de er unger
07/08/2022 KLOKKEN 17:55
Eliteserien
Glimt berget poeng på overtid mot erkerivalen
16/05/2022 KLOKKEN 18:01