Odd-trener Dag-Eilev Fagermo forstod lite av at Molde-spilleren slapp unna uten straff etter det han mener var et «forferdelig slag» mot Fredrik Nordkvelle i kampen mellom Molde og Odd 29. april.
Nordkvelle ble liggende nede etter et hjørnespark mot tampen av oppgjøret. Odd mente altså at det skyldtes et slag fra Gregersen.
UEFA Europa Conference League
Mener Saltnes er bedre enn i gullsesongen: – Slik kapteiner skal være
17/09/2021 PÅ 06:31
Se den omtalte situasjonen her! Artikkelen fortsetter under videoen.
Overfor Rbnett forteller Gregersen sin versjon av saken.
– Jeg har selv sett situasjonen på video i ettertid ganske mange ganger. Espen Ruud holder meg i skjorta og river meg rundt. Så kommer han (Nordkvelle) og header, mens jeg har armen litt ut. Da treffer jeg ham med albuen. Men det var ikke et slag. Jeg slår aldri noen. Jeg kan være en tøff spiller, men aldri i verden om jeg slår noen bevisst, sier Gregersen til lokalavisen.
NFF vurderte situasjonen, men valgte altså å ikke straffe forsvarsspilleren.
– Påtalenemnda har gått gjennom videobilder av hendelsen mellom Gregersen og Nordkvelle. Etter gjennomgangen har de konkludert med at det ikke er grunnlag for å påtale saken til Disiplinærutvalget, skrev seksjonsleder juridisk i NFF, Espen Auberg, i en e-post til Eurosport.no.
Den avgjørelsen falt imidlertid ikke i god jord i Odd-leieren.
– Nå er ikke jeg utdannet advokat, men det er et forferdelig slag. De sier at de skal forsvare spillerne, at det er regelverket, men da gjør de jo ikke det, sa Dag-Eilev Fagermo til Eurosport.no i kjølvannet av hendelsen.
UEFA Europa Conference League
Knutsen om Mourinho-møte: – Det driter jeg egentlig i
16/09/2021 PÅ 07:11
UEFA Europa Conference League
Knutsen om Rosenborgs henvendelse: – Det er jo veldig hyggelig
15/09/2021 PÅ 12:34