Etter det Eurosport.no erfarer, skal Åsane og Bodø/Glimt ha kommet til enighet om en overgang for Åsane-spissen Geir André Herrem. Det skal kun gjenstå forhandlinger om de personlige betingelsene før signaturen kommer på papiret. Overgangen skal bli bekreftet innen kort tid.
Etter at korsbåndet til nysignering Endre Kupen røk, har Bodø/Glimt vært på jakt etter en ny spiss. Det bekreftet trener Kjetil Knutsen til Eurosport.no for en uke siden. Lørdag ble det klart Åsane avslo de første budene til Bodø/Glimt på Herrem. Da var det en skuffet spiss som så Eliteserie-drømmen bli stoppet.
Eliteserien
OBOS-ligaspiller kan bli redningen til Bodø/Glimt
03/03/2018 PÅ 19:05
Nå skal imidlertid klubbene ha blitt enige, og Herrem kan få sin etterlengtede Eliteserie-debut.
Glimt-trener Kjetil Knutsen kjenner Herrem godt fra sin tid som trener i Åsane. I tillegg til Knutsen, kjenner Herrem de tidligere Åsane-spillerne Eirik Wollen Steen og Vegard Leikvoll Moberg fra før.
Herrem var Åsanes toppscorer i både 2017 og 2016 med henholdsvis 11 og 14 scoringer. Tidligere denne vinteren skrev han under en ny ettårsavtale med klubben fra Bergen, hvor han uttalte at det eneste som ville få ham til å flytte på seg var dersom det kom en åpning for å spille i Eliteserien.
30-åringen kan få sin debut for Bodø/Glimt allerede førstkommende søndag. Da gjester de Bergen og Brann, som Herrem for øvrig trente med i vinter.
  • Brann - Bodø/Glimt ser du søndag 18. mars klokken 18.00 på Eurosport Norge og Eurosport Player.
Eliteserien
Reddet Brann på overtid etter fryktelig keepertabbe: – Skikkelig kalddusj
17/10/2021 PÅ 16:59
UEFA Europa Conference League
Utsolgt mot Roma: – Merker trøkket i hele byen
11/10/2021 PÅ 14:47