Strømmen-spiller Steinar Strømnes er bare en medisinsk test unna å få Eliteserie-drømmen oppfylt.
Fredag kl. 1730 drar midtstopperen til Nadderud for å gjennomføre overgangen til Stabæk. Det forteller Strømnes til Eurosport.no.
– Nå er det bare det som gjenstår. I tillegg har jeg vært en tur på jobb i dag for å få avsluttet litt ting. Jeg har jo jobbet ved siden av fotballen i Strømmen, sier Strømnes til Eurosport.no
Eliteserien
Frisparkperle sendte Godset opp på trygg grunn: – Har øvd på dette
22/09/2019 PÅ 18:04

– Endelig får jeg være 100 prosent fotballspiller

Som unggutt i Vålerenga debuterte han i 2006, og fikk med seg fem A-lagskamper før det ble utlån til Ham-Kam og senere Kongsvinger, der han også gikk permanent i 2008.
Siden har han vært innom både Lyn, Åtvidabergs i Sverige og de siste sesongene i Strømmen.
– Jeg gleder meg veldig til å få sjansen igjen, og endelig være 100 prosent fotballspiller. Det er en god stund siden sist Eliteserie-kamp, men det er gøy at det kommer i så voksen alder. Det er ikke vanlig å hente en så gammmel spiller fra OBOS-ligaen, men noe må jeg har gjort riktig, sier Strømnes.
Saken fortsetter under bildet.

Strømnes

Foto: Scanpix

Hadde gitt opp proffdrømmen

At han som 30-åringen skulle få sjansen igjen på øverste nivå, hadde han ikke sett for seg da han returnerte til OBOS-ligaen og Strømmen i 2012.
– Da jeg kom tilbake fra Sverige og signerte med Strømmen, startet jeg med en utdanning. For å være ærlig så hadde jeg vel ikke så mye fokus på at jeg skulle bli proffspiller igjen, sier Strømnes.
Nå venter det en helt ny hverdag for midtstopperen. Frem til nå har han hatt 80 prosent stilling som rågivende byggingeniør, der han fortsatt har noen prosjekter som må delegeres til andre.
Strømnes må le litt når han forteller at han må bruke lørdagen på dette, og at han derfor ikke får spille Stabæks treningskamp mot IFK Gøteborg.
– Jeg ringte og informert han (Inge André Olsen, sportssjef, journ.anm.) om det, og har sagt at jeg har en del prosjekter som må avsluttes. Jeg kan ikke bare kan hoppe av fra det. Jeg må overføre litt erfaringer til de andre i bedriften, sier han og fortsetter.
– Det er sikkert ikke så mange de har signert som har det på samme måten, men dette vet de og har forståelse for, ler Strømnes.
Eliteserien
Svensk toppscorer bekrefter bud fra Mjøndalen
10/08/2019 PÅ 12:15
Eliteserien
FKH-stjerne røk trolig akillesen: – Jeg kommer sterkere tilbake
15/06/2019 PÅ 17:12