Etter tre serierunder står fjorårets klare seriemester, Rosenborg, uten en seier. Etter å ha rotet bort seieren mot Odd mandag var trener Kåre Ingebrigtsen alt annet enn fornøyd.
– Jeg sitter ikke igjen med så mye med enn det poenget. Vi har ikke nok tempo og fører for mye ball. Da skaper vif ro lite sjanser. Vi ha rnok til at vi skal kunne score med de sjansene vi har, men vi skal skjerpe oss, sier han til Eurosport.no.
Eliteserien
Eriksen startet nedbetalingen: – Leker med motstanderne som om de er unger
07/08/2022 KLOKKEN 17:55
– Hvor lugger det mest?
– Presisjon og tempo på ballen. Vi må være mer fremoverrettet. Det hadde vi jobbet med en hel uke, men så glemte vi det da vi kom hit.
  • Kampen mellom Rosenborg og Molde kan du se på Eurosport Player og TV Norge 20.00 søndag!
To poeng på de tre første rundene er trøndernes verste Eliteseriestart siden 2011, det samme året som Molde ble seriemestere.
Og det er nettopp Molde som venter trønderne i neste runde. En kamp Eurosports ekspertkommentator Kjetil Rekdal tror blir tøff for Rosenborg.
– Brenner det litt under beina på Rosenborg nå med tanke på hva de leverer her?
– Ja, det gør det. Nå har de Molde og skulle det bli tap mot dem er de plutselig ti poeng bak etter fire serierunder. Rosenborg er såpass gode at de kan ta igjen det, men da blir det uro. Det blir diskusjoner om hva som er galt og det begynner å murre blant de som ikke får spille sånn som Søderlund, sier Rekdal.
Rosenborg ligger etter tredje serierunde på 12.-plass i Eliteserien med sine to poeng, det er syv poeng opp til Molde som topper tabellen foran Sarpsborg 08 med sine syv poeng.
Eliteserien
Åpner opp om skaden: – Det har vært frustrerende
18/06/2022 KLOKKEN 20:39
Eliteserien
Helland med gladmelding før RBK-kampen
17/06/2022 KLOKKEN 12:18