OSLO/MOLDE (Eurosport.no): Etter 5-1-seieren over Brann søndag ligger Molde nå på en tredjeplass i Eliteserien med 33 poeng, kun fem poeng under serieleder Brann. Trener Ole Gunnar Solskjær roste spillerne etter kampen.
– Det er den beste prestasjonen fra et lag jeg har hatt, det er et halvt sekund de er ukonsentrert rett før pause og resten var helt «outstanding». Jeg har ikke vært trener så lenge, men det er den beste prestasjonen. Nå er jeg stolt, sa Solskjær.
Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 PÅ 18:21
Se intervjuet med Solskjær etter 5-1-seieren her (saken fortsetter under videoen):
Forrige gang de to lagene møttes vant Molde 4-0 og med søndagens seier betyr det at Molde har scoret ni mål mot Brann på to kamper.
– Det er godt å se de slippe seg løs. Vi møter en serieleder som har tapt én kamp før og det var mot oss, og så presterer de sånn. Og responsen når vi går til pause med 3-1, jeg liker det som skjer i garderoben.
– Hva skjer i garderoben?
– De er litt forbannet. Vi har vunnet kampen på 3-0, men så blir det 3-1 og da kan det plutselig bli kamp igjen. Den responsen var fantastisk, sa en fornøyd Molde-trener.
  • Følg Eurosports Deadline Day-sending på Eurosport Norge og Eurosport.no onsdag kl. 20!
Se høydepunktene fra kampen:

Molde herjet med Brann i gullduellen

– Vi vil ligge der oppe vi også

Det var en tydelig skuffet Brann-trener etter å ha tapt stort for Molde for andre gang denne sesongen.
– Vi er bekymret over det vi gjør i starten av kampen, men vi må bare snakke om det. Molde er ekstremt god og vi er ekstremt svak. Det er dessverre stygt og bare å beklage, sa han til Eurosport etter kampen.
Det var Moldes unggutt Erling Braut Håland som startet målfesten for Molde etter en straffe-scoring kun tre minutter ut i første omgang.
Før kampen sa han til Eurosport at han håpet det skulle bli samme resultat som 4-0-seieren på Brann Stadion.
– Vi får se om det blir samme kamp i dag, jeg håper det. Men vi får se. Det er en tøff kamp mot serielederen. De har vært gode i år, men vi vil ta innpå de og ligge der oppe vi også, sa Braut Håland før kampen.
Neste kamp for Molde er borte mot Stabæk søndag 19. august kl. 18.00, mens Brann tar imot Sarpsborg 08 hjemme. Begge kampene kan du se på Eurosport Player.
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38
Eliteserien
Peker på manglende bredde etter skuffende sesong: – Kalkulert risiko
31/10/2021 PÅ 15:37