Det var Romsdals Budstikke som først omtale saken.
Midtbanespilleren har allerede gått glipp av flere måneder på grunn av forskjellige skader. Nå var han i gang på treningsfeltet igjen, men på en restitusjonsøkt skar det seg igjen.
Eliteserien
Senket «storebror» med to effektive minutter: – Nå lukter de på edelt metall
29/08/2021 PÅ 17:56

– Helt pyton

– Jeg har vært fryktelig uheldig og dratt på meg skade etter skade. Nå har jeg fått meg en vridning i kneet som gjorde at jeg måtte operere. Nå kan jeg dessverre ikke røre en ball på tre måneder, forteller Ellingsen til Eurosport.no.
Med opptrening kan det bety at den tidligere Kongsvinger-spilleren er satt ut av spill frem til september. Han forteller at de siste månedene har vært vanskelige.
– Dette er selvsagt veldig tungt. Jeg prøver å holde humøret oppe, men noen dager er det helt pyton. Jeg elsker å spille fotball, og det er dessuten jobben min. Nå har jeg fått slag på slag i trynet. Jeg håper på å komme sterkere tilbake etter dette, sier han.

– En trist sesong

23-åringen har ikke gitt opp håpet om å kunne bidra i en seriekamp i 2018-sesongen.
– Jeg ser frem imot å komme tilbake. Etter denne skadeperioden så får vi se om jeg kan få med meg noen kamper i det som blir en trist sesong for meg, sier Ellingsen.
Søndag tar Molde imot Start på hjemmebane. Ellingsen advarer mot å ta lett på oppgaven.
– Start kommer til å kjempe med nebb og klør for poengene, men vi ønsker å slå tilbake. Vi må klare å bryte gjennom forsvarsmuren deres, og det tror jeg laget har en god plan på, sier Martin Ellingsen.
Se denne rundens Eliteseriepodcast med Kjetil Rekdal her!
OBOS-ligaen
Rekdal tuktet gamleklubben – økte forspranget til konkurrentene
29/08/2021 PÅ 14:56
OBOS-ligaen
Fikk ikke fortsette i klubben etter seks måneder – nå møtes de: – Jeg er gira
22/08/2021 PÅ 10:26