Det var Romsdals Budstikke som først omtale saken.
Midtbanespilleren har allerede gått glipp av flere måneder på grunn av forskjellige skader. Nå var han i gang på treningsfeltet igjen, men på en restitusjonsøkt skar det seg igjen.
Eliteserien
Molde er seriemestere 2022: Slik var eventyr-sesongen
16/10/2022 KLOKKEN 18:55

– Helt pyton

– Jeg har vært fryktelig uheldig og dratt på meg skade etter skade. Nå har jeg fått meg en vridning i kneet som gjorde at jeg måtte operere. Nå kan jeg dessverre ikke røre en ball på tre måneder, forteller Ellingsen til Eurosport.no.
Med opptrening kan det bety at den tidligere Kongsvinger-spilleren er satt ut av spill frem til september. Han forteller at de siste månedene har vært vanskelige.
– Dette er selvsagt veldig tungt. Jeg prøver å holde humøret oppe, men noen dager er det helt pyton. Jeg elsker å spille fotball, og det er dessuten jobben min. Nå har jeg fått slag på slag i trynet. Jeg håper på å komme sterkere tilbake etter dette, sier han.

– En trist sesong

23-åringen har ikke gitt opp håpet om å kunne bidra i en seriekamp i 2018-sesongen.
– Jeg ser frem imot å komme tilbake. Etter denne skadeperioden så får vi se om jeg kan få med meg noen kamper i det som blir en trist sesong for meg, sier Ellingsen.
Søndag tar Molde imot Start på hjemmebane. Ellingsen advarer mot å ta lett på oppgaven.
– Start kommer til å kjempe med nebb og klør for poengene, men vi ønsker å slå tilbake. Vi må klare å bryte gjennom forsvarsmuren deres, og det tror jeg laget har en god plan på, sier Martin Ellingsen.
Se denne rundens Eliteseriepodcast med Kjetil Rekdal her!
UEFA Europa Conference League
Super-innbytterne roses: – Bringer energi inn i Molde-laget
13/10/2022 KLOKKEN 21:12
UEFA Europa Conference League
Molde svevde høyest og er på skuddhold i gruppa: – Ikke alltid den peneste fotballen
13/10/2022 KLOKKEN 20:51