Saken oppdateres!
Det bekrefter Molde i en pressemelding onsdag kveld.
Eliteserien
Glimt-spilleren tatt på senga av Knutsens idé: – En spennende tanke
05/12/2021 PÅ 09:55
Også Brighton bekrefter handelen. De opplyser om at 18-åringen har skrevet under på en kontrakt med den engelske klubben som strekker seg over tre sesonger.
På sin hjemmeside skriver Premier League-klubben at han vil bli en del av deres U23-lag.
– Vi er strålende fornøyd med å ønske Leo velkommen til klubben og jeg gleder meg til å se hvordan han utvikler seg her, sier manager Chris Hughton til klubbens nettside, og fortsetter:
– Han er en ung spiller, og har allerede fått erfaring fra norsk fotball og på U19-landslaget. Utgangspunktet er at vil bli en av vårt U23-lag, men at vi kommer til å følge hans progressjon.
Slik ble han presentert på Brightons Twitter-profil.
Forrige fredag la Østigårds agent, Jim Solbakken, ut et bilde på Instagram hvor han var sammen med Østigård og Brighton-spiller Mathias Normann. Sammen bivånet de Premier League-klubbens generalprøve mot Nantes før serieåpningen denne helgen.
Overfor Nettavisen bekreftet Østigårds far, Even Østigård, at sønnen var på vei til å signere en kontrakt med Brighton onsdag formiddag.
Senere på dagen ble altså overgangen bekreftet.
18-åringen tilbrakte høstsesongen på lån i Viking, og var helt sentral på det norske G19-landslaget som denne sommeren kvalifiserte seg for U20-VM i Polen neste år.
Brighton & Hove Albion FC endte på 15. plass i Premier League forrige sesong og serieåpner på bortebane mot Watford lørdag.
Fredag la spillerens agent, Jim Solbakken, ut denne posten på Instagram.
Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 PÅ 18:21
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38