• Lillestrøm møter Start til dyst på Åråsen mandag klokken 19:00. Se kampen på MAX eller Eurosport player!
Molde hadde sluppet inn kun ett mål denne sesongen før møtet med Rosenborg. Den sterke forsvarsrekken har holdt Molde-kaptein Ruben Gabrielsen ute av laget. 26-åringen kom inn som innbytter etter at RBK gikk opp til 3-0, og fikk sine første minutter for Molde denne sesongen. Han var langt fra fornøyd med lagets innsats.
– Det som overrasker meg er at vi var skremmende dårlige. Vi presterer på et dårlig nivå, og de (Rosenborg red.anm) viser at de er voksne og vinner alle dueller. De har ett mye bedre lag enn oss i dag, og vi må la det være en lærepenge for oss. Vi har ikke vunnet noe seriegull enda, så vi må virkelig jobbe, sier Gabrielsen.
Eliteserien
Molde er seriemestere 2022: Slik var eventyr-sesongen
16/10/2022 KLOKKEN 18:55
– Hadde dere begynt å tenke det?
– Nei langt derifra. Vi visste vi skulle komme hit å møte et godt lag. De var veldig gode og vi var veldig dårlige, svarer Gabrielsen.

Klinsj med Søderlund

77 minutter ut i kampen tok frustrasjonen overhånd for Gabrielsen, og han havnet i en skikkelig klinsj med Rosenborgs Alexander Søderlund. Gabrielsen tok et realt kragegrep på Søderlund, som ikke lot seg vippe av pinnen.
– Han (Søderlund red.anm) sa ingenting, men det er tredje gang han går mot min lagkamerat i ryggen. Det er min venn og lagkamerat, og når du holder på sånn da får du igjen, sier Gabrielsen om situasjonen.
Se situasjonen som fikk Gabrielsen til å rase i videovinduet under.
UEFA Europa Conference League
Super-innbytterne roses: – Bringer energi inn i Molde-laget
13/10/2022 KLOKKEN 21:12
UEFA Europa Conference League
Molde svevde høyest og er på skuddhold i gruppa: – Ikke alltid den peneste fotballen
13/10/2022 KLOKKEN 20:51