Populære sporter
All sport
Vis alt

Molde-kapteinen skremt av egne prestasjoner: – Må la det være en lærepenge

Publisert 08/04/2018 klokken 23:49 GMT+2

Molde gikk på et stortap mot Rosenborg, og Ruben Gabrielsen var ikke nådig etter kampen.

Gabrielsen i tottene på Søderlund

Foto: Eurosport

  • Lillestrøm møter Start til dyst på Åråsen mandag klokken 19:00. Se kampen på MAX eller Eurosport player!
Molde hadde sluppet inn kun ett mål denne sesongen før møtet med Rosenborg. Den sterke forsvarsrekken har holdt Molde-kaptein Ruben Gabrielsen ute av laget. 26-åringen kom inn som innbytter etter at RBK gikk opp til 3-0, og fikk sine første minutter for Molde denne sesongen. Han var langt fra fornøyd med lagets innsats.
– Det som overrasker meg er at vi var skremmende dårlige. Vi presterer på et dårlig nivå, og de (Rosenborg red.anm) viser at de er voksne og vinner alle dueller. De har ett mye bedre lag enn oss i dag, og vi må la det være en lærepenge for oss. Vi har ikke vunnet noe seriegull enda, så vi må virkelig jobbe, sier Gabrielsen.
– Hadde dere begynt å tenke det?
– Nei langt derifra. Vi visste vi skulle komme hit å møte et godt lag. De var veldig gode og vi var veldig dårlige, svarer Gabrielsen.

Klinsj med Søderlund

77 minutter ut i kampen tok frustrasjonen overhånd for Gabrielsen, og han havnet i en skikkelig klinsj med Rosenborgs Alexander Søderlund. Gabrielsen tok et realt kragegrep på Søderlund, som ikke lot seg vippe av pinnen.
– Han (Søderlund red.anm) sa ingenting, men det er tredje gang han går mot min lagkamerat i ryggen. Det er min venn og lagkamerat, og når du holder på sånn da får du igjen, sier Gabrielsen om situasjonen.
Se situasjonen som fikk Gabrielsen til å rase i videovinduet under.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame