• Se Tromsø - Molde på søndag 4. november kl. 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge
Det skriver Molde på sin hjemmeside torsdag.
Molde-trener Ole Gunnar Solskjær bekreftet torsdag at det er lite trolig at angriperen blir klar for spill i de siste kampene, etter skaden han pådro seg i kampen mot Start mandag. Ettersom 18-åringen skal til FC Red Bull Salzburg fra neste sesong, kan dette bety at han har spilt sin siste kamp i Molde-trøyen.
Eliteserien
Senket «storebror» med to effektive minutter: – Nå lukter de på edelt metall
29/08/2021 PÅ 17:56
– Det er tvilsomt at vi får se Erling noe mer i Molde-trøya. Vi håper at han kanskje kan få med seg den siste kampen mot Sandefjord, det må vi bare vente å se på, sier Solskjær til klubbens hjemmeside.
I følge Solskjær er det leddbåndet som er skadet.
Han fikk en overtråkk i kampen mot Start mandag. Mot slutten av første omgang måtte Haaland byttes ut på grunn av skade. Ole Gunnar Solskjær fortalte da dette til Eurosport:
– Han er hoven og ser ikke så bra ut.
Videre sa han:
– Erling har vært fantastisk for oss i år. Jeg tviler på at han blir med neste helg, sa Molde-treneren til Eurosport.no etter kampen mot Start.
Molde vant kampen mot Start og ligger nå på bronseplass med tre kamper igjen av sesongen. Neste kamp er mot Tromsø søndag 4. november kl. 18.00. Kampen kan du se på Eurosport Player og Eurosport Norge.
Sett denne?
Eliteserien
Fortvilelse for Tromsø da Glimt sikret tabelltopp med sein scoring
29/08/2021 PÅ 17:53
Eliteserien
Fagermo roser Tromsø etter flott gest: – Forbilledlig
16/08/2021 PÅ 10:27