• Se Tromsø - Molde på søndag 4. november kl. 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge
Det skriver Molde på sin hjemmeside torsdag.
Molde-trener Ole Gunnar Solskjær bekreftet torsdag at det er lite trolig at angriperen blir klar for spill i de siste kampene, etter skaden han pådro seg i kampen mot Start mandag. Ettersom 18-åringen skal til FC Red Bull Salzburg fra neste sesong, kan dette bety at han har spilt sin siste kamp i Molde-trøyen.
Eliteserien
Eriksen startet nedbetalingen: – Leker med motstanderne som om de er unger
07/08/2022 KLOKKEN 17:55
– Det er tvilsomt at vi får se Erling noe mer i Molde-trøya. Vi håper at han kanskje kan få med seg den siste kampen mot Sandefjord, det må vi bare vente å se på, sier Solskjær til klubbens hjemmeside.
I følge Solskjær er det leddbåndet som er skadet.
Han fikk en overtråkk i kampen mot Start mandag. Mot slutten av første omgang måtte Haaland byttes ut på grunn av skade. Ole Gunnar Solskjær fortalte da dette til Eurosport:
– Han er hoven og ser ikke så bra ut.
Videre sa han:
– Erling har vært fantastisk for oss i år. Jeg tviler på at han blir med neste helg, sa Molde-treneren til Eurosport.no etter kampen mot Start.
Molde vant kampen mot Start og ligger nå på bronseplass med tre kamper igjen av sesongen. Neste kamp er mot Tromsø søndag 4. november kl. 18.00. Kampen kan du se på Eurosport Player og Eurosport Norge.
Sett denne?
Eliteserien
Sen utligning reddet sjansesløsende Tromsø
19/06/2022 KLOKKEN 18:02
Eliteserien
Trømsø forlenget med Helstrup
17/06/2022 KLOKKEN 12:29