Sarpsborg 08 - Molde 2-2:
Det ble et fyrverkeri i Sarpsborg med kunstscoringer, straffesituasjoner og rødt kort. Det endte 2-2 etter to scoringer fra Sarpsborg 08s Mikkel Agger og èn hver fra Moldes Erling Braut Håland og Mathias Normann. Spesielt Braut Hålands 1-1 scoring var en skikkelig nydelig perle, mens sistnevnte ble utvist etter en stygg stempling i andre omgang.
Og Normann havnet virkelig i begivenhetenes sentrum. Ikke bare scoret han sitt første mål i Eliteserien. Før pause følte Molde seg snytt da midtbanespilleren gikk i bakken.
Eliteserien
Eriksen startet nedbetalingen: – Leker med motstanderne som om de er unger
07/08/2022 KLOKKEN 17:55
– Jeg var frustrert. På bildene ser du at det var straffe, men det var deilig å få en scoring. Jeg følte at jeg hadde dommeren veldig imot meg, sier Normann til Eurosport.
Saken fortsetter under videoen:

– Skyldte på vinkelen

Midtbanespilleren snappet ballen utenfor sekstenmeteren og stormet innover i feltet. Der hektet han borti Jon-Helge Tveita, men dommer Ola Hobber Nilsen valgte ikke å blåse straffe til store protester fra Molde-spillerne.
– Han skyldte på vinkelen. Det er sykt at linjedommeren ikke ser det, sa MFK-spiller Stian Gregersen til Eurosport i pausen.
– Jeg regner med at han hadde fått frispark ute på banen. Han skulle hatt straffe, sier Solskjær.
Eurosports ekspertkommentator Kjetil Rekdal er klar på at det var kontakt.
– Spørsmålet er om han konstruerer den selv, sa Eurosports ekspertkommentator Kjetil Rekdal.
Saken fortsetter under videoen:

– Sprang på ryggen min og datt

Straffe fikk imidlertid Sarpsborg 08 i det 23. minutt. Gregersen spilte tilbake ballen til keeper Andreas Linde fra sekstenmeteren. Mikkel Agger jaget og ble hindret av Gregersen, og deiset i bakken innenfor sekstenmeteren. Dommer Ola Hobber Nilsen dømte straffe. Det skjønte Gregersen lite av.
– Det straffesparket var at han sprang på ryggen min og datt, sier Molde-forsvareren.
Men han får ikke støtte av Eurosports ekspertkommentator som synes straffe var brutalt, men riktig.
– Jeg forstår godt at han dømmer straffe når du ser reprisen. Det er totalt unødvendig av Molde å gjøre det så vanskelig for seg selv. Han lager en situasjon som dommeren kan dømme straffe på. Det er bare tull å hindre Agger slik han gjør, sa Rekdal.

Se høydepunktene: Fyrverkeri av en fotballkamp i Sarpsborg

Eliteserien
Dominerte etter kontroversielt rødt kort: – Det er risikoen ved å legge seg i feltet
11/05/2022 KLOKKEN 18:53
Eliteserien
Høydramatisk da LSK klatret til toppen av tabellen: – Det smaker litt ekstra
18/04/2022 KLOKKEN 18:10