Populære sporter
All sport
Vis alt

Solskjær kritisk til Starts spillestil: – Ikke slik man tar poeng

Marte Nyløkken Helseth

Oppdatert 28/05/2018 klokken 07:15 GMT+2

Molde vant 3-1 over nedrykkstruede Start, men Ole Gunnar Solskjær var ikke helt fornøyd med det han fikk se av motstanderne.

ss

Foto: Scanpix

– Jeg vet ikke hva Mick (Priest journ.anm.) har sagt til dem før kampen, men det var i hvert fall ikke et lite sekund for mye i tilleggstiden. Det er ikke slik de får poeng, det er ikke ved å ligge på bakken, det er ved å komme seg ut og spille fotball, sier Ole Gunnar Solskjær til Eurosport etter kampen mot Start.
Han mente motstanderne falt litt for lett, litt for ofte, men var lettet over å ta med seg tre poeng.

Perle-mål

Molde brukte 23 minutter på å finne veien til nettmaskene mot Start. Etzaz Hussain stjal ballen etter en forsvarstabbe fra Afeez Aremu, som forsøkte å drible i eget forsvar, dermed kunne Molde-spilleren klinke ballen i mål.
– Det der har vært problemet til Start tidligere. De var litt bedre i forrige kamp, men er det tilbake til gamle synder. De taper den ballen alt for lett, sier Bernt Hulsker i Eurosports Fotball Direkte-sending.
Men ti minutter før pause slo Start tilbake med en suser vi sjeldent får se maken til i Eliteserien.
Syndbykken fra 1-0-målet, Aremu, tok returen ute ved 16 meter og sendte av gårde et prosjektil på hel volley rett i hjemmelagets mål.
– Man kan ikke si annet enn at det var et fantastisk mål. Slike er umulig å stoppe, sa Solskjær i pauseintervjuet med Eurosport.
– Jeg ga han tyn og han retter opp en del av inntrykket. Han tar den på direkten og klinker til. En perle. Sånne ting blir jeg glad av. Det er derfor vi sitter her, sa Hulsker da han fikk se målet.
picture

Vanvittig Aremu-mål var ikke nok for Start

Biter seg fast i topplagene

Men Start fikk ikke nyte utligningen lenge. Ti minutter ut i andre omgang misset Daniel Chima Chukwu på brassespark inne foran Start-målet, men rakk akkurat reise seg tidsnok til å ta returen og score Moldes andre mål for kvelden.
To ble til tre da Molde fikk frispark tre minutter før slutt. Ruben Gabrielsen flikket ballen videre i mål etter et frispark fra Fredrik Aursnes.
Molde står dermed med 20 poeng etter 12 kamper og holder på sjetteplassen. Dermed tar de innpå Ranheim som ligger på tredjeplass og tapte kampen mot Bodø/Glimt i den samme runden.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame