Odd skal være interessert i å knytte til seg Sandefjords lovende kantspiller Andrè Sødlund. Sandefjords Blad melder at hvittrøyene skal ha kommet med et bud på 1,5 millioner kroner for spilleren.
Fem scoringer og to assist ble det på 21-åringen i Eliteserien i fjor. Odd er ute etter å forsterke angrepet. Forrige sesong ble det kun 27 fulltreffere på 30 kamper for hvittrøyene.
Eliteserien
Eriksen startet nedbetalingen: – Leker med motstanderne som om de er unger
I GÅR PÅ 17:55
Sødlund selv bekrefter at skiensklubben har vist interesse, men er ordknapp når avisen konfronterer ham med opplysningene. Likevel innrømmer han at det ville vært spennende å prøve seg i en større norsk klubb om muligheten skulle komme.
– Jeg har hørt om det ja, men hva som er sant eller ikke kan jeg ikke svare på. Jeg vet veldig lite, så det er ikke noe jeg har lyst til å kommentere, forteller Sødlund til Sandefjords Blad.
Odds daglige leder, Einar Håndlykken, vil ikke kommentere opplysningene. Sandefjord-trener Magnus Powell bekrefter interessen til Odd, og sier til Eurosport.no at han syns det er artig for Sødlund å få teste seg i en ny klubb.
– Jeg er sikker på at han kommer til å få en super sesong uansett hvilken klubb han er i. Han har vært god helt siden første dag jeg kom, og jeg skjønner at andre klubber er ute etter ham, og at det er større klubber enn oss, sier Powell til Eurosport.
– Han har en større arena i seg, så hvis det blir sånn ønsker jeg ham bare lykke til, fortsetter treneren.
Powell sier at dersom det blir noe av en overgang, "sier det seg selv" at det blir innen kort tid - og at da må Sandefjord selv på spillerjakt.
– Han er en viktig spiller for oss. Vi har en spiller klar til hans rolle dersom han forsvinner.
Utover dette har treneren bare lovord å si om 21-åringen.
– Han er en kjempedyktig spiller, en kommende stjerne. Men jeg legger meg ikke opp i det. Vil klubben selge, så gjør den det hvis de får nok med penger. André kommer til å spille på et høyere nivå en dag, sier Powell.
Eliteserien
Dominerte etter kontroversielt rødt kort: – Det er risikoen ved å legge seg i feltet
11/05/2022 PÅ 18:53
Eliteserien
Høydramatisk da LSK klatret til toppen av tabellen: – Det smaker litt ekstra
18/04/2022 PÅ 18:10