• Gullduellen: Se Brann - Rosenborg søndag klokken 19.30 på Eurosport Player og TVNorge
Midstopper Tore Reginiussen er ikke å se i startoppstillingen til Rosenborg borte mot Red Bull Salzburg torsdag kveld.
Ifølge RBK på Twitter er midtstopperen syk og derfor ute av kamptroppen. Besim Serbecic tar derfor plassen til Reginiussen i midtforsvaret. Trener Rini Coolen stiller med tilnærmet det beste mannskapet til kveldens kamp.
Eliteserien
Ny sterk Rosenborg-seier: – Se på Åge Hareide. Han lukter gull!
19/09/2021 PÅ 18:04
Fra før av er Birger Meling hjemme i Trondheim på grunn av sykdom. Også i helgen var det mannefall til kampen mot Lillestrøm på grunn av sykdom. Mike Jensen, Alexander Søderlund og Anders Konradsen ble alle igjen i Trondheim da serielederen avga poeng på Åråsen.
Saken fortsetter under Twitter-meldingen:
Mer sykdom i RBK-leieren kommer svært ubeleilig kun dager før gullduell mot Brann. Mandag, dagen etter LSK-kampen, var det full nedvask av Brakka.
– Det jeg kan si er at vi har stengt Brakka i dag, fordi vi ønsker å ha så lav risiko som mulig med tanke på smitte, for å være så klare som mulig til de to kampene resten av uka. Vi ønsker å gjøre det vi kan for å ha så mange spillere klare som mulig til de kampene, sa kommunikasjonsleder Trond Alstad til Eurosport.no mandag.
– Vi har holdt på med full vask av håndtak, toaletter og andre steder der det er høy smittefare. Garderobene er vasket ordentlig ned også. Så håper vi at det gir en god effekt og at vi kan ønske folk velkommen på Brakka igjen i morgen, fortsatte han.
  • Gullduellen: Se Brann - Rosenborg søndag klokken 19.30 på Eurosport Player og TVNorge
Sett denne analysen?
Eliteserien
Aune (20) er fansens nye håp: Holder liv i Brann med praktraid
11/09/2021 PÅ 17:52
Eliteserien
RBK-kometen om stjernesammenligningen: – Pleide å kalle meg selv Lukaku
29/08/2021 PÅ 11:38