VALLE/OSLO (Eurosport.no):
Daniel Fredheim Holm tok det rolig på mandagens trening etter å ha gått av banen 20 minutter før slutt i lørdagens 2-2-kamp mot Ranheim.
Den rutinerte VIF-kapteinen forteller at han fikk en liten kjenning på baksiden av låret, men håper å være klar allerede til Haugesund-kampen førstkommende søndag.
Eliteserien
Roser ungutten før ilddåpen i «Norges største kamp»: – Det er imponerende
04/09/2022 KLOKKEN 10:19
– Det ble en trening inne med litt sykling, småjogg og behandling, så det var en rolig dag for meg, sier midtbanemannen til Eurosport.no.
– Hva er status rundt skaden akkurat nå?
– Det er ikke noe langvarig, tror jeg. Det var en liten kjenning i høyre lår mot Ranheim. Jeg har vel blitt såpass gammel at jeg gikk av før det ble ordentlig alvorlig. Det kjennes ikke så verst ut i dag.
– Det er rutinen som redder deg?
– Det var det denne gangen. Det pleier ikke å være sånn. Jeg pleier ikke å kjenne så mye etter, men det var nok smart denne gangen.
Fredheim Holm har vært en viktig bidragsyter i sin sentrale midtbanerolle for Vålerenga denne sesongen. 32-åringen har startet samtlige kamper og fått med seg en målgivende pasning.
I onsdagens 2. runde-oppgjør i NM mot Grorud er det ventet at Ernest Agyiri går inn i VIF-kapteinens midtbanerolle, slik han også gjorde i 8-0-knusingen av Årvoll i 1. runde. 20-åringen fikk også de siste 20 minuttene mot Ranheim på lørdag da Fredheim Holm forlot banen.
Eliteserien
VIF-sjefen varsler flere storsigneringer: – Vi søker på øverste hylle
06/08/2022 KLOKKEN 12:14
Eliteserien
«Utfryste» Udahl reddet Fagermo: – Var redd vi var preget mentalt
10/07/2022 KLOKKEN 17:53