Bodø/Glimt - Molde 0-1:
Det tok hele 55 minutter før et av lagene fikk et mål i kampen mellom Bodø/Glimt og Molde. Og det var gjestene som tok ledelsen etter mål av Erling Braut Haaland.
Eliteserien
Kan gå glipp av oppgjøret mot Molde
I GÅR PÅ 11:33
Flere scoringen ble det ikke i kampen og Molde tok med seg tre poeng. Noe som også betyr at Molde overtar bronseplassen fra Haugesund.
Etter 81 minutter fikk Erling Braut Haaland gult kort etter at han var for seint inn i en duell. Det ble høy temperatur mellom de to og det så ut som om Isodoro også kom med et slag mot Haaland etter duellen.
– Jeg tror Isodoro er litt høyt oppe med armen. Ja, der kommer et slag i tillegg, det er rødt kort på Isodoro i tillegg, sa Eurosports Bernt Hulsker om situasjonen.
– Det var mye spetakkel i dag, men dommeren skal få dømme. Jeg skal ikke si så mye, jeg skal ikke bli utestengt, så ingen kommentar, sa Erling Braut Haaland etter kampen.
– Blir du slått?
– Det vet jeg ikke, det kan godt være det, men det var ikke et veldig hardt slag så jeg fikk ikke noe blackout av det, om han prøvde på det. Jeg fikk det ikke med meg, det var for svakt, sa han.
Se intervjuet med Haaland her (saken fortsetter under):
Eurosport.no har vært i kontakt med Isidoro. Spilleren oppfattet det som en vanlig situasjon som skjedde på banen, og sier at han ikke bevisst slo Haaland.
Molde-trener Ole Gunnar Solskjær fortalte etter kampen at han ikke hadde fått med seg om det var et slag imot Haaland.
– Jeg hadde ikke prøvd med på Haaland, han er stor og sterk og han kommer etter deg, sa Solskjær med et lite smil.
Se situasjonen her (saken fortsetter under videoen):

Haaland-scoring

Flere store sjanser for begge lagene i første omgang. Et minutt før pause skjøt Bodø/Glimts Phillip Zinckernagel i tverrliggeren, men heller ikke denne gikk inn og lagene gikk til pause med 0-0.
Det var ikke før ti minutter ut i andre omgang at det første målet kom. Moldes Eirik Hestad prøvde seg på skuddet, men Glimt-keeper Ricardo fikk ikke kontroll på ballen. Erling Braut Haaland snappet opp ballen, tok den med seg forbi keeper og satte den i nettet.
Det var hans 11. mål i Eliteserien denne sesongen. Glimt fortsatte å presse på og etter 59 minutter fikk Ulrik Saltnes sjansen på volley, men Molde-keeper Andreas Linde hadde kontroll på den.
Det ble ikke flere mål og Molde tok med seg den fjerde seieren på rad.
– Vi skal gjøre det vi kan for å gi Brann litt nerver og holde Haugesund bak oss, sa Molde-trener om hva han tenker om gullkampen.
I neste runde møter Molde Sarpsborg 08 lørdag 20. oktober kl. 15.30, mens Bodø/Glimt møter Ranheim søndag 21. oktober kl. 18.00. Begge kampene kan du se på Eurosport Player.
Se høydepunktene fra kampen her:

Haaland ble seiersherren mot Bodø/Glimt

UEFA Europa Conference League
Utsolgt mot Roma: – Merker trøkket i hele byen
11/10/2021 PÅ 14:47
UEFA Europa Conference League
Mener Saltnes er bedre enn i gullsesongen: – Slik kapteiner skal være
17/09/2021 PÅ 06:31