– Jeg tenker han passer bra inn i alle de beste lagene i Eliteserien, sier avtroppende Strømmen-trener Espen Olsen om Victor Grodås.
Denne uken har Strømmen-spiller Grodås vært med på to treninger med Brann. Lars Arne Nilsen kjenner godt til spilleren fra da han trente han i Hødd. Det var BA som omtalte saken først.
Eliteserien
Reddet Brann på overtid etter fryktelig keepertabbe: – Skikkelig kalddusj
17/10/2021 PÅ 16:59
Grodås er på utgående kontrakt med Strømmen, og har selv sagt til avisen at det var en drøm å få sjansen i Brann. Olsen forteller til Eurosport at han har snakket med spilleren om oppholdet denne uken.
– Han synes først og fremst det var veldig gøy å bli spurt, han har jo gjort en veldig god høstsesong hos oss, sier han til Eurosport.no lørdag.
– Jeg mener han er god nok og burde spilt i Eliteserien. Nå har han endelig fått en høst hvor han er skadefri og da har han et veldig høyt nivå. Han har gjort en fantastisk sesong, legger han til.
Etter hva Eurosport.no kjenner til har Brann-ledelsen latt seg begeistre av venstrebacken, men de vil avvente en eventuell signering.
Grodås som kom fra Sogndal til Strømmen i sommer, har vært en viktig brikke i høstsesongen.
– Han har vært ekstremt viktig. Han har bidratt med masse målgivende, han har spilt 90 minutter i alle kamper. I tillegg så er han en fantastisk fyr som løfter et hvert miljø han er i. Han har vært en av våre alle beste spillere, sier Olsen.
Olsen forteller at det var en veldig dårlig start på sesongen for Strømmen, men at de begynte å vinne kamper etter at sommersigneringene kom inn. Da trekker han igjen frem Grodås.
– Han var en av de aller beste, sier han.
Strømmen endte på en 11. plass med 38 poeng og er klar for OBOS-ligaen også neste sesong.
Sett denne?
Eliteserien
Brennhet Lehne Olsen: Dette har ikke LSK klart siden 2006 og Rösler
18/09/2021 PÅ 17:57
Eliteserien
Aune (20) er fansens nye håp: Holder liv i Brann med praktraid
11/09/2021 PÅ 17:52