Etter den råsterke 3-2-seieren i Molde feiret Ranheim-spillerne sikret Eliteserie-kontrakt med å spille Åge Aleksandersens «Levva Livet» på full guffe i garderoben.
– Nå kan vi endelig slippe ned skuldrene. Alt herfra og inn blir en bonus, sa Kristoffer Løkberg etter triumfen.
Eliteserien
Glimt-spilleren tatt på senga av Knutsens idé: – En spennende tanke
I GÅR PÅ 09:55
Ti runder før slutt ligger sensasjonslaget på fjerdeplass, fire poeng bak bronseplasserte FK Haugesund. Etter en liten downperiode viste Ranheim mye av det som gjorde Eurosport-ekspert og Mjøndalen-spiller Christian Gauseth.
– Det de gjør i Molde, det er jo... Seks poeng over to kamper mot MFK. Det var en vintage Ranheim-opptreden igjen. Det var indreløpere i boks, det var backer som presset, det var innlegg, det var et oppspillspunkt i Michael Karlsen. Det var mange Ranheim-spillere som plutselig var veldig gode igjen, sa Eurosport-ekspert og Mjøndalen-spiller Christian Gauseth i denne ukens Eliteserie-podcast.
– De er ikke ferdige de altså, fortsetter han.
For nå mener Gauseth at Svein Maalen og co må tørre å sette seg nye og mer ambisiøse mål.
– I mitt hode så må de bli grådigere. De må bli mye grådigere. Dette handler ikke lenger om å berge plassen, og det må de skjønne. Etter den vårsesongen de hadde så handler det ikke lenger om å berge plassen.
Han mener trønderne bør se på fjorårets store Eliteserie-overraskelse for inspirasjon.
– Kristiansund havnet på sjuendeplass i fjor. Nå må målet være å iallefall slå det.
Søndag venter en ny tøff kamp på Brann Stadion. Eurosports kommentator Asbjørn Myhre tror det at laget nå spiller uten press – i sterk motsetning til gulljagende Brann – kan slå positivt ut.
– Ja, og det kan jo selvfølgelig være en fordel for Ranheim. Men så har de jo også gått på noen smeller på bortebane gjennom sesongen. Men det er jo interessant med Brann som har sett så solide ut hele sesongen, som nå har fått noe å tenke på.
Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 PÅ 18:21
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38