Kristiansund-spiller Flamur Kastrati scoret sitt første KBK-mål i søndagens kamp mot Sarpsborg 08. En kamp som også endte med seier til Kristiansund. Etter kampen målscoreren han at han hadde spilt kampen med hjernerystelse.
– Det er vondt å spille med hjernerystelse, en oppfordring til alle å ikke gjøre det. Men det er et valg som jeg ville ta. Jeg skjønner ingenting for jeg følte meg fin på morgenen, men det virket som om jo flere hodedueller jeg gikk i jo verre ble det. Men vi fikk tre poeng, sa Kastrati til Eurosport.no etter kampen.
Eliteserien
Slo ned egen keeper og ble utvist da Viking snudde på overtid
28/11/2021 PÅ 18:00
Kristiansund-spilleren fikk en «trøkk» mot hodet da han krasjet med keeperen på torsdagens trening.
– Det var den gode gamle avslutningstreningen etter økten, så krasjet jeg med keeperen. Det var et tog som traff meg og da gikk jeg rett ned, forteller han.
Eurosports ekspert Thomas Myhre sa i Fotballrunden søndag at han ikke var tilhenger av å spille med hodeskade.
– Jeg er ikke tilhenger av at man skal spille med hjernerystelse, det kan være forskjellige graderinger på det. Men jeg har selv slitt med det i yngre år hvor jeg fikk det gjentatte ganger og det ble enklere og enklere å få det. Jeg kjenner til andre fotballspillere som har fått store problemer med det i etterkant. Jeg regner med at han tok den avgjørelsen med det medisinske personellet. Han kan bestemme over seg selv, men jeg er ikke tilhenger at han spiller hvis han har fått en kraftig hjernerystelse på torsdag, sa Myhre.
Se intervjuet med Flamur Kastrati her (saken fortsetter under videoen):

– Jeg ofrer alt for jobben min

Da Eurosport snakket med Kristiansund-trener Christian Michelsen om saken sa han:
– Vi var åpen for at det kunne være en reaksjon. Han trente for fullt i går og følte seg knallbra i går og veldig bra i dag, så er det naturlig at han også blir litt sliten. Så det er nok en kombinasjon av noen tøffe dager for han. Men han gjør en fantastisk jobb og han setter sitt første KBK-mål så det var verdt det, sa Kristiansund-treneren.
Også Kastrati forteller at han gjør alt for å spille for laget sitt.
– Er det verdt det?
– Ja, svarte han.
– Mener du det? Det er en hodeskade, det skal man være forsiktig med.
– Det folk ikke vet er at dette er jobben vår og dette er jobben min og jeg ofrer alt for jobben min. Det er slik det burde være for alle.
Kristiansund BK vant 2-1 over Sarpsborg 08. Neste kamp for KBK er mot Start søndag 2. september kl. 18.00. Kampen kan du se på Eurosport Player.
Se høydepunktene fra kampen mot Sarpsborg her:

Sarpsborg 08 sparte spillere og tapte

Eliteserien
Eksperten slakter laget – treneren er ikke overrasket
21/11/2021 PÅ 12:23
Eliteserien
Voldsom temperatur på Åråsen – LSK-spiller så rødt
16/10/2021 PÅ 18:22