– Jeg har spilt spiss tidligere også - og gjorde det veldig mye i 2016, så det skal gå bra, sier Martin Broberg til Telemarksavisa etter lørdagens trening.
Der ble midtbanespilleren drillet som midtspiss og gjort klar til mandagens kamp mot Sarpsborg 08.
Eliteserien
Ekspertens tordentale: – Leverer på et så skrekkelig nivå at jeg blir flau
14/10/2022 KLOKKEN 19:38
Planen var egentlig at 20 år gamle Tobias Lauritsen skulle få debuten sin og erstatte Torgeir Børven som ble skadet i kampen mot Rosenborg tidligere i måneden òg er ikke friskmeldt.
Men under fredagens trening med laget gikk Lauritsen opp i en hodeduell. 20-åringen gikk umiddelbart i bakken. Der ble han liggende og holde seg til hodet. (Se hendelsen i videoen nederst i saken!)
– Jeg er ikke noe glad for det. Han fikk seg en smell i hodet. Man vet aldri hvordan det er. Han er den eneste spissen vi har nå fordi Torgeir Børven er skadet, så vi får ikke håpe Tobias ryker nå, uttalte Fagermo til Eurosport.no.
Odds lege, Ola Stamnes, opplyser overfor TA.no at 20-åringen har pådratt seg en hjernerystelse.
– Det er dessverre en hjernerystelse av den letteste typen, grad én. Men det betyr uansett minst én uke i ro. Han må også hvile i fire til fem dager, ha det mørkt og holde seg unna alt av skjermer, sier Stamnes.
Odd stiller med følgende lag mandag: Sondre Rossbach - Espen Ruud, Vegard Bergan, Steffen Hagen, John Kitolano - Markus Kaasa, Vebjørn Hoff, Fredrik Nordkvelle - Birk Risa, Martin Broberg, Elba Rashani.
Eliteserien
Dominerte etter kontroversielt rødt kort: – Det er risikoen ved å legge seg i feltet
11/05/2022 KLOKKEN 18:53
Norgesmesterskapet
Thrilleravslutning da Molde tok seg videre til semifinale
20/03/2022 KLOKKEN 17:59