I kampen mot Ranheim ble Branns Peter Orry Larsen matchvinner med kampens eneste mål.
Dagen etter kampen ble målscoreren hyllet av lagkompis Gilli Rolantson på Twitter med hastaggen #SignHimBeforeItsTooLate, en beskjed som enklest oversettes på denne måten:
Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 PÅ 18:21
– Signer ham før det er for seint.
Midtbanespilleren er på utgående kontrakt med Brann og fremtiden hans er fortsatt usikker. Orry Larsen har kun startet syv av sesongens kamper.
– Jeg som alle andre har lyst å spille mest mulig så det er selvfølgelig skuffende hvis det fortsetter. Det synes alle. Når det er sagt så er det viktig at vi har litt bredde og litt konkurranse inn mot høsten så vi står rustet mot både karantener og skader. Det trenger vi hvis vi skal henge med helt oppi toppen, sa han.
Han ble byttet inn til andre omgang og scoret hans femte mål denne sesongen etter en heading servert av Bismar Acosta.
– Disse duellene vinner Bismar ni av ti ganger, så da var det bare å stille seg opp foran mål og sette den inn, sa Orry Larsen til Eurosport etter kampen.

– Vi kjemper om gullet

Brann-trener Lars Arne Nilsen sa til Eurosport at han vurderte å la Orry Larsen starte kampen mot Ranheim.
– Han kunne startet denne kampen, men jeg valgte å ha ham som innbytter fordi han tilfører så mye energi at han kan endre kampbildet, sa Nilsen.
– Vi er med å kjemper om gullet og jeg har lyst å spille hvert minutt, så det er bare å ta mulighetene man får. Vi skal kjempe på, sa matcvinneren etter kampen.
Med ni kamper igjen av årets Eliteserie ligger Brann på en andreplass med 44 poeng, to poeng under serieleder Rosenborg. Peter Orry Larsen tror at Brann-fansen har troen på at det kan bli gull.
– Tror egentlig at de har trodd det en liten stund og det er bare kjekt. Engasjement og positivitet trenger vi, så det kan bli en gøy høst i Bergen, sier han.

Klassisk Brann-forestilling sikret tre poeng

Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38
Eliteserien
Peker på manglende bredde etter skuffende sesong: – Kalkulert risiko
31/10/2021 PÅ 15:37