• Se Brann - Strømsgodset søndag 4. november kl. 20.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge.
I et intervju med Bergens Tidende sier Brann-spiller Birmar Acosta at han kan ønsker seg bort fra klubben allerede i vinter. Bakgrunn? Han ble plassert på benken.
– Det er mye i hodet mitt nå. Det er så vanskelig for meg, sa Acosta til avisen.
Eliteserien
Viking muret igjen og vant mot Godset: – Sinnssykt deilig
17/10/2021 PÅ 17:07
Uttalelsene kom etter at Brann tapte sesongens viktigste kamp hjemme mot Rosenborg, som på langt nær sikret trønderne seriegullet. Eurosports Eliteserie-ekspert Christian Gauseth forstår lite av uttalelsene til Brann-spilleren.
– Jeg synes det er mangel på respekt ovenfor klubben og medspillere, sier Gauseth.
I de tre siste kampene har kaptein Vito Wormgoor dannet stopperpar med Christian Eggen Rismark. Mot Lillestrøm var Acosta ute på grunn av sykdom, mens han i kampen mot Stabæk ble henvist til benken fra start. Mot Rosenborg satt han på benken igjen. Etter kampen sa 31-åringen til BT at han forsto lite av vrakingen. Gauseth reagerer på timingen på uttalelsene.
– Forutsett at han er sitert korrekt, så synes jeg at når man har vært i en klubb som har satset såpass mye på deg, så er det minste du kan gjøre å holde kjeft når du blir benket. Det er ingenting i veien for å ha en drøm om å komme seg ut av Norge, det skal Acosta og alle andre i Eliteserien ha, det er sunt, sier han.
– Men når gullhåpet akkurat har sluknet og du for en gangs skyld har blitt benket, så ser det ikke bra ut, da ser det illojalt ut, legger han til.
Etter tapet mot Rosenborg, har trønderne en fem poengs luke ned til Brann. Gauseth mener gullkampen er avgjort, og at Brann nå må spille for å forsvare sølvet.
– Nå er det et Molde-lag som jager bak de, som er formlaget i Eliteserien, så nå handler det om å forsvare den sølvmedaljen de har.
Nest kamp for Brann er mot Strømsgodset søndag 4. november kl. 20.00. Kampen kan du se på Eurosport Player og Eurosport Norge.
Sett denne?
Eliteserien
Reddet Brann på overtid etter fryktelig keepertabbe: – Skikkelig kalddusj
17/10/2021 PÅ 16:59
Eliteserien
Stabæk i poengnød holdt nullen mot Strømsgodset
29/09/2021 PÅ 19:14