Populære sporter
All sport
Vis alt

Målmaskinen om den alvorlige skaden: – Jeg hørte et smell

Stian Thelen

Publisert 05/03/2018 klokken 12:51 GMT+1

Sesongen til Endre Kupen kan ryke. Mandag får han trolig svaret på hvor alvorlig skaden er.

Endre Kupen

Foto: Eurosport

Sesongen til Bodø/Glimts nye målmaskin Endre Kupen kan gå i vasken. Det var på lørdag at trener Kjetil Knutsen bekreftet til Eurosport.no at spissen trolig har pådratt seg en korsbåndsskade.
Det var på trening at foten til Kupen ble hengende igjen i gresset og kneet fikk seg en skikkelig vridning. Generalprøven mot Tromsø så han fra tribunen flankert av krykker istedenfor å finpusse formen ute på banen.
– Jeg skulle vende opp, men så hang den ene foten igjen i gresset. Jeg fikk en kraftig vridning og hørte et stort smell, sier Kupen til Avisa Nordland.
Før sesongen kom han til nordlendingene fra OBOS-laget Florø. Det var knyttet forventninger til hva spissen kunne levere i Eliteserien etter å ha hamret inn 14 mål på 23 kamper i OBOS-ligaen i fjor. Kupen er tydelig preget etter smellen, men lar seg ikke grave ned av den grunn.
– Dette er virkelig et slag i trynet, men jeg får dessverre ikke gjort noe med det. Nå handler det om å være positiv og sørge for at jeg er klar til neste år, sier Kupen til Avisa Nordland.
Glimt er på jakt etter en erstatter, trolig kan det bli Åsane-spiller Geir André Herrem.
– Vi har gått fra to til en spiss. Vi er veldig fornøyde med de spissene vi har, og begge har sett bra ut. En uke før seriestart er det ikke dette man ønsker seg. Det sier seg selv at vi må ut og følge med på markedet, hvis det er slik vi frykter med Kupen, konstaterer Knutsen.
Bodø/Glimt spiller sin første kamp tilbake i Eliteserien 11. mars. Da gjester Lillestrøm Aspmyra.
FOTO: Bodø/Glimt
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame