LILLESTRØM/OSLO (Eurosport.no):
Mandag kveld har Kanarifansen varslet at de kommer til å være stille i de 19 første minuttene i kampen mot Tromsø.
Eliteserien
Null fyr i teltet: – Vi blir for feige
07/11/2021 PÅ 19:56
– Spillerne må forstå hvor mye dette betyr og at dette ikke bare en en hobby, står det blant annet i Facebook-meldingen som supportergrupperingen la ut på Facebook.

Stiller spørsmål til tidspunktet

Selv om han forstår supporternes frustrasjon over klubbens situasjon, skulle klubbens styreleder Morten Kokkim helst sett markeringen finne sted ved en annen anledning.
– Supporterne våre har levert topp i alle år, og jeg skjønner at de ikke er fornøyd med det laget presterer. Men tidspunkt og sted for en slik markering er kanskje ikke riktig, sier Kokkim, og begrunner det slik:
– Du reagerer på tidspunktet?
– Jeg er ikke enig, men velger å ta det til etterretning at de gjør det i denne kampen. Jeg kunne gjerne sett at de gjorde det i en annen kamp, sier Kokkim, og begrunner det slik:
– Nå trenger vi nemlig all støtten vi kan få fra når dommeren blåser i gang kampen.
Lillestrøm ligger under streken før oppgjøret med 19 poeng. Det er fire mindre enn Start, Stabæk og Strømsgodset som ligger over romerikingene på tabellen.
Se intervju med LSKs styreleder Morten Kokkim her!

Vil se et fullspekket Åråsen

Sportssjef Simon Mesfin respekterer supporterne, men håper at spillerne vil løftes fram av et gult- og sortkledd Åråsen-publikum.
– Jeg forstår frustrasjonen til supporterleieren og det er ingen tvil om at vi selv også er frustrert. Men jeg håper på et fullspekket Åråsen som bærer spillerne fram i det som er en utrolig viktig kamp for oss.
Han tror ikke fokuset rundt stilleaksjonen vil ødelegge inn mot kampen.
– Vi må være rasjonelle og ha fokus på arbeidsoppgaver, spesielt spillere og trenere. Derfor er det viktig å mane til å stå samlet og jobbe oss ut av dette.

– Ekstra telefoner

Etter Kanarifansens innlegg søndag erkjenner han at det har stått på litt ekstra.
– Jeg registrerer uenighet i supportergrupperinger og har fått litt telefoner. Men nå er det ekstremt mye annet vi er nødt til å ha fokus på.
Heller ikke Kokkim tror stilleaksjonen vil være forstyrrende for spillerne.
– Spillerne har uansett fullt fokus på kampen, og jeg tar full innsats for gitt uansett. Spillerne forstår alvoret i situasjonen uavhengig av denne aksjonen.
LSK-spiller Arnor Smárasson uttrykte forståelse overfor supporternes frustrasjon i Fotballrunden-sendingen tirsdag, men mente det ville vært best å ha fansens fulle støtte gjennom hele kampen.
Christian Gauseth hadde derimot lite forståelse for LSK-fansens stunt.
Se intervjuet med sportssjef Simon Mesfin her!
Eliteserien
Munnhuggeri før derbyet: – Stas for VIF å komme på besøk til storebror
05/11/2021 PÅ 17:09
Eliteserien
Vil forhindre nye skandalescener: – Vi skal være synlige
04/11/2021 PÅ 16:05