Kristoffer Løkberg signerte fredag formiddag for Brann. Det melder klubben på sine nettsider. Kontrakten strekker seg over tre år og gjelder fra 1 . januar 2019.
Midtbanespilleren kommer fra Ranheim hvor han har vært en viktig bidragsyter så langt i sesongen, med 14 seriekamper og fire scoringer. Brann forsøkte å hente spilleren tidligere i sommer, men budet ble da avvist av klubben.
Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 PÅ 18:21
Til klubbens nettsider sier 26-åringen at det var et enkelt valg for ham:
- Jeg har følt meg utrolig ønsket av Brann og føler de har troen på at jeg kan bidra med noe positivt. Derfor var det veldig lett å kjenne på at det her var noe jeg hadde lyst til å bli med på.
Videre legger han ikke skjul på at ambisjonene hans er store:
– Jeg ser veldig frem til å få spille for en så stor og fin klubb som deler de samme ambisjonene som meg. Drømmen er faktisk å vinne Eliteserien som både spiller og trener innen jeg er 50 år
Se Kristoffer Løkberg styrte tran (artikkelen fortsetter etter videoen):

– En drømmesignering for Brann

Da det tidligere i sommer ble kjent at bergenserne hadde lagt inn bud på Løkberg, mente Eurosports ekspert, Christian Gauseth, at han ville være en drømmesignering for klubben:
– Den gode dynamikken og garderobekulturen er mye av grunn til at Brann gjør det godt nå. Med tanke på det ville Kristoffer Løkberg være en drømmesignering. Kravene til mentalitet er helt ekstrem hos den fyren. Han er splitter pine gal. Han løper mye, han krever mye av de rundt seg, at det skal gjøres jobber på treningsfeltet og i kamper. Om Brann henter Kristoffer Løkberg gir det mening på veldig mange måter, både på banen og i garderoben. Han kan gi det laget en ekstra piff.

Klar for et steg videre i karrieren

Trønderen har spilt i Ranheim siden 2011, og er nå på utgående kontrakt med Ranheim.
– Det er litt vemodig og rart å skulle forlate klubben jeg har spilt for i syv år, og jeg er innstilt på å gjøre mitt beste for Ranheim ut sesongen. Samtidig tror jeg det er et perfekt tidspunkt for å ta et steg videre i karrieren min.
Løkberg gleder seg til å flytte til Bergen etter jul:
– Bergen er en fantastisk fotballby, og jeg gleder meg spesielt til å spille og kjenne på atmosfæren til et så stort og entusiastisk publikum som det er her på Stadion.
Dette er serielederens andre signering denne uken. Tidligere i uken signerte Thomas Grøgaard for Brann. Som Løkberg slutter han seg til spillergruppen fra nyttår.
Branns neste oppgjør i Eliteserien er mot hjemme mot Start mandag 6. august. Kampen ser du direkte på Eurosport Player og MAX fra kl. 18.30.
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38
Eliteserien
Peker på manglende bredde etter skuffende sesong: – Kalkulert risiko
31/10/2021 PÅ 15:37